Mohsen87 0 ارسال شده در بهمن 00 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 درود بر همگی یک فروگاه دارم که روی فروشگاه ساز پرتال پیاده سازی شده و یک فروشگاه با وردپرس ووکامرس راه اندازی کردم و قصد دارم دیتابیس محصولات رو وردپرس انتقال بدم از دیتابی محصولات در فروشگاه ساز یک فایل جیسون به من دادن که نیاز به تغییراتی داره که امکان امپورتش توی ووکامرس انجام بشه دوستان اگر میتونید کمکی بکنید ممنون میشم هزینش هم پرداخت میشه سپاسگذارم نقل قول لینک به ارسال
هادی خانزاده 102 ارسال شده در بهمن 00 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 در در ۱۴۰۰/۱۱/۲۹ در 11:08، Mohsen87 گفته است : درود بر همگی یک فروگاه دارم که روی فروشگاه ساز پرتال پیاده سازی شده و یک فروشگاه با وردپرس ووکامرس راه اندازی کردم و قصد دارم دیتابیس محصولات رو وردپرس انتقال بدم از دیتابی محصولات در فروشگاه ساز یک فایل جیسون به من دادن که نیاز به تغییراتی داره که امکان امپورتش توی ووکامرس انجام بشه دوستان اگر میتونید کمکی بکنید ممنون میشم هزینش هم پرداخت میشه سپاسگذارم سلام وقت بخیر فایل json رو تو خصوصی بنده ارسال کنید تا بررسی کنم. موفق و پیروز باشید. نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .