smohaddesi 0 ارسال شده در بهمن 00 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 سلام ببخشید من سایتم رو بار اول که با gtmetrix تست می کنم performance رو می زنه 54 درصد اما re testکه می کنم میزنه 95 درصد واقعا موندم علت چیه؟ مشکل سرور و سرعتش رو هم ندارم از کش لایت اسپید استفاده کردم فایده نداشت در حال حاضر هم دارم از افزونه راکت استفاده می کنم ممنون میشم راهنمایی کنید اینم آدرس سایتم digi-city.ir نقل قول لینک به ارسال
smohaddesi 0 ارسال شده در بهمن 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 خواهش می کنم اگه کسی می تونه کمکم کنه نقل قول لینک به ارسال
هادی خانزاده 102 ارسال شده در اسفند 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 00 در در ۱۴۰۰/۱۱/۲۶ در 12:48، smohaddesi گفته است : سلام ببخشید من سایتم رو بار اول که با gtmetrix تست می کنم performance رو می زنه 54 درصد اما re testکه می کنم میزنه 95 درصد واقعا موندم علت چیه؟ مشکل سرور و سرعتش رو هم ندارم از کش لایت اسپید استفاده کردم فایده نداشت در حال حاضر هم دارم از افزونه راکت استفاده می کنم ممنون میشم راهنمایی کنید اینم آدرس سایتم digi-city.ir سلام وقت بخیر زیاد خودتون رو درگیر جی تی متریکس نکنید به نظرم بهتر سایتتون رو تو google speed تست کنید. نتیجه گوگل اسپید قابل اعتماد تره. توجه داشته باشید که گوگل اسپید سایتتون رو تو دو حالت دسکتاپ و گوشی تست میکنه و نتایجش رو هم متفاوت نشون میده. موفق و پیروز باشید. 1 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .