simatarh 0 ارسال شده در بهمن 00 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 سلام من در سایت انگلیسی یک لوگو دارم حالا که قصد دارم سایت فارسی را با WPMLفارسی کنم لوگو قاعدتا باید فارسی شود چطور می توانم این کار را بکنم ؟ نقل قول لینک به ارسال
yazdaniwp 1,186 ارسال شده در بهمن 00 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 در 10 ساعت قبل، simatarh گفته است : سلام من در سایت انگلیسی یک لوگو دارم حالا که قصد دارم سایت فارسی را با WPMLفارسی کنم لوگو قاعدتا باید فارسی شود چطور می توانم این کار را بکنم ؟ سلام. این مورد به پوسته مورد استفاده مربوطه. یا باید با توسعه دهنده اصلی ارتباط بگیرید تا این کار رو انجام بدن و یا با یه برنامه نویس ارتباط بگیرید تا داخل child theme این امکان رو فراهم کنه. 1 نقل قول لینک به ارسال
simatarh 0 ارسال شده در بهمن 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 سلام تشکر از جوابگویی تان خودم سایت را راه اندازی کردم لذا قاعدتا خودم باید درستش کنم بیشتر من را در مورد Child Themeراهنمایی می کنید ؟ نقل قول لینک به ارسال
milad-day 40 ارسال شده در اسفند 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 00 مرجع یادگیری: قالب های فرزند https://developer.wordpress.org/themes/advanced-topics/child-themes/ 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .