Amir. 1561 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 سلام.پوسته "آگهی" که فکر کنم برای اولین بار تو کشور هستش . برای کسانی که میخواهند سایت آگهی و نیازمندی که این روزها خیلی زیاد شده بر روی سی ام اس وردپرس راه اندازی کنند .خودم شخصا با این قالب تا الان یه بار هم کار نکردم و زمینه های دلخواه و امکاناتش رو نمیدونم اما کدنویسی هاش رو نگاه میکردم به شدت سبک و به روز نوشته شده .کسی زمینه دلخواه و امکاناتش رو یاد گرفت همینجا بیاد به بقیه بگه . لینک دانلود 6 لینک به ارسال
wirenab 0 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 سلام..لینک دانلود خرابه... لینک به ارسال
ahadto 806 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) This account has been suspended ویرایش شده شهریور 92 توسط ahadto لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 لینک دانلود رو پیدا کردم بزودی براتون می زارم. لینک به ارسال
omid0098i 2536 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 دانلود قالب از سرور انجمن :wpagahipersian.zip 3 لینک به ارسال
romila 44 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 سلام این قالب با خط 33 فایل header.php مشکل داره. 1 لینک به ارسال
mbm159 0 ارسال شده در بهمن 94 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 94 سلام دوستان این قالب مشکل داره و مشکلش توی تابع جستجو شه کافیه این تابع رو از فایل هدر پاک کنید : <?php supersearch(); ?> بعد افزونه مورد نیازش هم : CyStat لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده