armimo98 0 ارسال شده در بهمن 00 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 سلام دوستان سایت من وقتی مخصوصا با فایرفاکس در دسکتاپ و pc باز می شود به صورت نسخه موبایلی خود نشان داده می شود ذکر کنم که ایراد از کش مرورگر و یا خود سایت نمی باشد به چه صورت می شود این موضوع را اصلاح کرد ممنون می شم کسی چیزی می دونه راهنمایی کنه؟ لینک به ارسال
محسن عواطفی 121 ارسال شده در بهمن 00 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 در 4 ساعت قبل، armia.moradi گفته است : سلام دوستان سایت من وقتی مخصوصا با فایرفاکس در دسکتاپ و pc باز می شود به صورت نسخه موبایلی خود نشان داده می شود ذکر کنم که ایراد از کش مرورگر و یا خود سایت نمی باشد به چه صورت می شود این موضوع را اصلاح کرد ممنون می شم کسی چیزی می دونه راهنمایی کنه؟ سلام، وقت بخیر بهتره آدرس سایت رو بفرستید تا بررسی بشه. با این حال ممکنه با قرار دادن این کد قبل از بسته شدن تگ head در فایل header.php قالبتون این مشکل حل بشه : <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0"> 2 لینک به ارسال
armimo98 0 ارسال شده در بهمن 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 آدرس:sarebagh.ir لینک به ارسال
zoh sij 2 ارسال شده در بهمن 00 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 سلام من سایت شما را با مرورگر کروم چک کردم مشکلی نداشت 2 لینک به ارسال
milad-day 41 ارسال شده در بهمن 00 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 نشانی سایت شما را از طریق لپ تاپ و با مرورگرهای کروم و فایرفاکس باز کردم، کاملا صحیح نمایش داده میشه و ایرادی بهش نیست. 3 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری