maral_hamidi 82 ارسال شده در بهمن 00 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 درود دوستان عزیز. یه مشکلی که من همیشه درگیرشم و هیچ وقت نتونستم یه مورد ساده برای انجامش پیدا کنم همین موضوعه. برای صفحه فروشگاه ووکامرس نیاز به یک فیلتر مرتب سازی دارم که از دو سلکت باکس تشکیل میشه. سلکت باکس اول دسته های مادر و سلکت باکس دوم با انتخاب دسته مادر زیر دسته های مربوط به اون رو نمایش بده و بعدش محصولات مرتبط چینش بشن. نت رو زیرورو کردم حتی افزونه ای هم نیست که اینکار ساده رو انجام بده. امیدوارم بتونم از شما برای انجامش کمک بگیرم. مهم نیست که نتایج مرتب سازی ایجکس باشه. میتونه صفحه رفرش هم بشه. مهم اون 2 تا سلکت باکس هستن که دسته و زیر دسته رو نمایش بدن پیشاپیش ممنونم از راهنماییاتون لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در بهمن 00 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 اگر دقیقا باید همین شکلی که میگید باشه باید کدنویسی بشه در غیر اینصورت افزونه های فیلتر ووکامرس این قابلیت رو دارن 1 لینک به ارسال
maral_hamidi 82 ارسال شده در بهمن 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 در 12 دقیقه قبل، asadiy4n گفته است : اگر دقیقا باید همین شکلی که میگید باشه باید کدنویسی بشه در غیر اینصورت افزونه های فیلتر ووکامرس این قابلیت رو دارن بله درسته. میتونم توی یک سلکت باکس همه دسته هارو لود کنم اما جدا کردن دسته مادر و زیر دسته هارو بلد نیستم. قبلا یکی از عزیزان توی انجمن بهم تا حدی راهنمایی کرد ولی متوجه توضیحاتش نشدم. لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در بهمن 00 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 تو همین تایپیک راهنمایی خیلی کامله، با کدوم قسمتش مشکل دارید؟! اگر کدنویسی بلد نیستید بهتره بدید کسی براتون انجام بده میتونید در بخش انجام پروژه انجمن درخواستتون رو مطرح کنید لینک به ارسال
maral_hamidi 82 ارسال شده در بهمن 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 در 14 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : تو همین تایپیک راهنمایی خیلی کامله، با کدوم قسمتش مشکل دارید؟! اگر کدنویسی بلد نیستید بهتره بدید کسی براتون انجام بده میتونید در بخش انجام پروژه انجمن درخواستتون رو مطرح کنید مهارت کامل ندارم ولی در حد متوسط میتونم کد نویسی کنم. تونستم برای لیست کردن دسته های توی یک سلکت باکس کد بنویسم. ولی نمیتونم دسته و زیر دسته رو جدا کنم. از توضیحات ایشون هم چیزی متوجه نشدم لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در بهمن 00 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 این دقیقا چیزی هست که شما نیاز دارید به مقدارجستجو میکردید موارد مشابه زیادی هست https://wordpress.stackexchange.com/questions/328990/display-sub-taxonomies-based-on-selected-parent-taxonomy بازم اگر مشکلی بود اطلاع بدید راهنمایی کنم 2 لینک به ارسال
maral_hamidi 82 ارسال شده در بهمن 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 در 8 دقیقه قبل، asadiy4n گفته است : این دقیقا چیزی هست که شما نیاز دارید به مقدارجستجو میکردید موارد مشابه زیادی هست https://wordpress.stackexchange.com/questions/328990/display-sub-taxonomies-based-on-selected-parent-taxonomy بازم اگر مشکلی بود اطلاع بدید راهنمایی کنم ممنونم از همراهی شما. واقعیتش خیلی جستجو کردم تو منابع انگلیسی. اما چیزی که کارمو راه بندازه پیدا نکردم. اینو تست میکنم امیدوارم بتونم از پسش بر بیام. خیلی خیلی ممنونم لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری