adsover 0 ارسال شده در بهمن 00 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 من آخرین نسخه وردپرس فارسی را دانلود کردم و هر کاری میکنم از صفحه پرسیدن نام پایگاه داده به بعد رو نمیره هم دستی وارد می کنم هم اتوماتیک با منو نمیره یوزرم root میزارم لینک به ارسال
amir0444 0 ارسال شده در بهمن 00 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 سلام در هاست نصب میکنید یا در زمپ؟ لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در بهمن 00 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 سلام چه خطایی دریافت می کنید لینک به ارسال
Mahdi91 0 ارسال شده در اسفند 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 00 در در ۱۴۰۰/۱۱/۸ در 16:06، asadiy4n گفته است : سلام چه خطایی دریافت می کنید سلام وقت بخیر . بنده هم همین مشکل رو دارم . فقط مینویسه خطای مهمی در سایت رخ داده است.یعنی هیچوقت نتونستم به مرحله بعدی نصب برسم . زمپ هم اوکی هست و هردو بخش اپاچی و sql فعال هستن . فکر میکنید مشکل کجاها میتونه باشه ؟ لینک به ارسال
reza_rahem 0 ارسال شده در اسفند 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 00 سلام منم هم این مشکله داشتم هر کاری کردم نشد. ولی خوب کاری که کردم شاید خیلی منطقی نباشه ولی جواب داد. نسخه اصلی از سایت وردپرس دانلود کردم. خلی راحت کار کرد. زبانشو هم میتونی موقع تنظیمات اولیه فارسی انتخاب کنید. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری