sepideh19 1 ارسال شده در بهمن 00 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 سلام ودورد سایتم رو با سرچ کنسول مرتب بررسی میکردم ..الان 2 هفته است خطای Ownership verification failed رو میده رکورد txt توی dns هاست هست.. یکبار حذفش کردم و مجددا ساختمش اما همچنان مالکیت سایتم رو تایید نمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنید چیکار کنم و چه اتفاقی میتونه افتاده باشه که این مشکل برای سایتم پیش اومده سپاسگذارم لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در بهمن 00 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 سلام فایلش رو در روت قرار بدید چند روش برای اعتبارسنجی داره سایر روش ها رو امتحان کنید 1 لینک به ارسال
sepideh19 1 ارسال شده در بهمن 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 سلام وقتتون بخیر ممنونم از راهنمایی تون سرچ کنسول برام اوکی شد و دوباره دسترسی دارم یکی از صفحاتم پیغام ارور داده.. ممنون میشم راهنمایی کنید این پیغام دقیقا چه مشکلی داره اشاره میکنه پیغام ارور : Submitted URL not found (404) لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در بهمن 00 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 خواهش می کنم خطای 404 به معنی موجود نبود صفحه هست 1 لینک به ارسال
sepideh19 1 ارسال شده در بهمن 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 سلام وقتتون بخیر سایت سرچ کنسول قسمت performance تعداد کلیک سایتم روز به روز کمتر میشه یعنی از تعدادی که اعلام کرده روز بعد 5 یا 6 تا کلیک کمتر نشون میده.. مثلا دیروز 1000 کلیک امروز شده 955 کلیک ممنون میشم بگین چرا اینجوریه؟؟ اگر ثابت بود منطقی تر بود لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در بهمن 00 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 سلام این تعداد مشکلی نداره و کاملا طبیعیه 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری