soheyl_ir89 0 ارسال شده در بهمن 00 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 (ویرایش شده) سلام. خدا قوت از ابتدا که فروشگاه رو چند روز گذشته دارم راه اندازی می کنم، این باکس در پیشخوان وردپرس نمایش داده نمیشه. مشکل چیه؟ با تشکر ویرایش شده بهمن 00 توسط soheyl_ir89 لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در بهمن 00 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 سلام قسمت تنظیمات صفحه رو چک کنید تیکش رو فعال کنید 1 لینک به ارسال
soheyl_ir89 0 ارسال شده در بهمن 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 در 7 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : سلام قسمت تنظیمات صفحه رو چک کنید تیکش رو فعال کنید سلام ممنون دوست گرامی عنوانش چیه دقیقا در قسمت تنظیمات؛ تصویر ضمیمه رو ببینید؛ هیچ کدوم نیست! لینک به ارسال
soheyl_ir89 0 ارسال شده در بهمن 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 در در ۱۴۰۰/۱۱/۸ در 08:45، soheyl_ir89 گفته است : سلام ممنون دوست گرامی عنوانش چیه دقیقا در قسمت تنظیمات؛ تصویر ضمیمه رو ببینید؛ هیچ کدوم نیست! سلام چرا نیست در این قسمت تنظیمات صفحه؟ لینک به ارسال
soheyl_ir89 0 ارسال شده در بهمن 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 00 در در ۱۴۰۰/۱۱/۸ در 08:45، soheyl_ir89 گفته است : سلام ممنون دوست گرامی عنوانش چیه دقیقا در قسمت تنظیمات؛ تصویر ضمیمه رو ببینید؛ هیچ کدوم نیست! ?????????????????????????? لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در اسفند 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 00 سلام مجدد عذرخواهی میکنم بابت تاخیر در پاسخدهی یه مقدار درگیر بودم نیازی به ارسال هایی چون "??????????????????????????" نیست، همه تایپیکها چک میشه تا اونجایی که اطلاع دارم شما باید بخش پیکربندی ووکامرس رو تکمیل کنید تا ابزارک در پیشخوان نمایش داده بشه پیکربندی رو تکمیل کردید؟ 1 لینک به ارسال
maomidi 0 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 در در ۱۴۰۰/۱۲/۲ در 02:00، asadiy4n گفته است : سلام مجدد عذرخواهی میکنم بابت تاخیر در پاسخدهی یه مقدار درگیر بودم نیازی به ارسال هایی چون "??????????????????????????" نیست، همه تایپیکها چک میشه تا اونجایی که اطلاع دارم شما باید بخش پیکربندی ووکامرس رو تکمیل کنید تا ابزارک در پیشخوان نمایش داده بشه پیکربندی رو تکمیل کردید؟ سلام، من هم همین مشکل رو دارم همه پیکربندی تا آخرین مرحله انجام شد و باکس "وضعیت ووکامرس" در داشبورد نمایش نمایش داده نمیشه و در تنظیمات صفحه هم گزینه اش نیست. لطفا راهنمایی بفرمایید :) لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 سلام با تکمیل مراحل باید ابزارک نمایش داده بشه اگر تکمیل کردید بهتره به پشتیبانی افزونه اطلاع بدید https://wordpress.org/support/plugin/woocommerce/ 1 لینک به ارسال
7Rooh 0 ارسال شده در تیر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 سلام دوستان منم به همین مشکل برخوردم راه حلی براش پیدا نکردم تنظیمات ووکامرس پیکر بندیش رو هم کامل انجام دادم ممنون میشم اگر بتونید راهنماییم کنید لینک به ارسال
saeedsami91 17 ارسال شده در تیر 01 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 01 افزونه ووکامرس فارسی هم نصب کردید روی سایت؟ افزونه ووکامرس فارسی هم کنار ووکامرس نصب کنید چک کنید لینک به ارسال
vahid2020 0 ارسال شده در شهریور 01 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 01 سلام من هم همین مشکلو دارم تمام افزونه ها کامل تیک امکانات در پیکر بندی هم زدم ولی بازم نمایش داده نمی شه لینک به ارسال
xaniararman 0 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 (ویرایش شده) سلام میتونید از مقاله زیر استفاده کنید : https://vrgl.ir/WI6RX ویرایش شده اسفند 01 توسط xaniararman لینک اشتباه وارد شده بود. لینک به ارسال
websoltan_com 0 ارسال شده در مهر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 02 سلام وقتتون بخیر https://websoltan.com/fixing-the-problem-of-displaying-the-woocommerce-status-box-in-wordpress/ داخل سایت کامل توضیح داده شده و همه میتونین استفاده کنین و در عرض دو دقیقه مشکل رو حل کنین لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری