np.1400 542 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 سلامروی هر منو که میرم جمله ای میاد : نمایش نوشته در باره . . .چگونه حذف می شود راهنمایی بفرمایید متشکرم لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 توی منو از تابع wp_list_categories استفاده شده؟ 2 لینک به ارسال
3001ir 61 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 درسته این کد هست<?php wp_list_categories('orderby=name&title_li'); ?>البته من از افزونه Dropdown Menu استفاده میکنم که تو اون هم نمایش داده میشه . آیا میشه تو اون هم حذف کرد ؟ 3 لینک به ارسال
np.1400 542 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 ممنونبله کدم اینه:<?php wp_list_categories('depth=' . $theme->get_option('menu_secondary_depth') . '&hide_empty=1&orderby=name&show_count=0&use_desc_for_title=1&title_li='); ?> 1 لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 پوستتون فایل زبان داره ؟ 2 لینک به ارسال
3001ir 61 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 اگه منظورتون فایل rtl هست بله 1 لینک به ارسال
Saeed Fard 4740 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 نه خیر دوست عزیز منظورم فایل fa_IR.po هستش .. 1 لینک به ارسال
3001ir 61 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 کجا باید دنبالش بگردیم و چکارش کنیم ؟ 1 لینک به ارسال
np.1400 542 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 نه خیر دوست عزیز منظورم فایل fa_IR.po هستش ..اگه منظورتون تو خود پوسته هست، ندارهولی تو وردپرسم داره که از تو کنترل پنل هاست قابل دسترسیه. 1 لینک به ارسال
3001ir 61 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 نه خیر دوست عزیز منظورم فایل fa_IR.po هستش ..خب این فایل رو تو پوشه languages هست ولی اگه منظورتون پیدا کردن " نمایش همه نوشته ها درباره " هست و اونو پاک کنیم . پاکش کردم و تغییرش دادم ولی هنوز همون جمله میاد . 1 لینک به ارسال
np.1400 542 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 متوجه نشدمیه تیکه از کدو عوض کردمجوری ارور داد که مجبور شدم برم تو هاست درستش کنم. لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 میتونید کد زیر رو بجا یتابع وردپرس استفاده کنید:echo preg_replace('/title=\"(.*?)\"/','',wp_list_categories("echo=0&title_li="));البته در وردپرس اگر در بخش توضیحات دسته یک اسپیس بزنید دیگه اون نوشته نمیاد. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری