محمدآبادی 65 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 با سلام و احترام سایتی دارم مثلا به آدرس Domain.ir و میخوام سایت دیگری مثلاً بهنام test.ir راهاندازی کنم. آیا از نظر سئو دو سایت مستقل باشه بهتر هست یا اینکه یک سابدامین بهنام test.domain.ir بسازم و دامنۀ test.ir رو روی همین سابدامین پارک کنم؟ نقل قول لینک به ارسال
محسن عواطفی 121 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 در 20 ساعت قبل، محمدآبادی گفته است : با سلام و احترام سایتی دارم مثلا به آدرس Domain.ir و میخوام سایت دیگری مثلاً بهنام test.ir راهاندازی کنم. آیا از نظر سئو دو سایت مستقل باشه بهتر هست یا اینکه یک سابدامین بهنام test.domain.ir بسازم و دامنۀ test.ir رو روی همین سابدامین پارک کنم؟ سلام وقت بخیر اگر سایت جدیدی که میخواید بسازید مربوط به سایت اصلی میشه، به نظر من بهتره از سابدامین استفاده کنید. 1 نقل قول لینک به ارسال
محمدآبادی 65 ارسال شده در دی 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 سایت جدید همراستای همون سایت اصلی هست. با توجه به اینکه برخی مقالات رو میخوندم که پارک دامین تأثیر منفی بر سئو داره؛ لذا مردد هستم که کدوم حالت بهتره: فعالیت سایت جدید در دامنه جدید یا ایجاد سابدامین و پارک دامنه روی سابدامین بهصورت نام مستعار (Alias) یا ایجاد سابدامین و پارک دامنه روی سابدامین بهصورت اشارهگر (Pointer) نقل قول لینک به ارسال
فرهاد-سئو 901 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 وقتی دامنه تغییر میکنه دیگه نیازی به ساب دامنه و ریدایرکت نیست چون مسیر رو طولانی تر میکنید از همون اول یه سایت جدید بزنید این از نظر فنی بود حالا اینکه استراتژی شما برای محتوا و سایت چیه رو باید جداگانه بررسی کنید که آیا سایت نیازه یا یک دسته بندی جدید برای بلاگ 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .