smohaddesi 0 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 سلام وقتتون بخیر من در حال حاضر یه سایت فروشگاهی دارم و می خوام تبدیل به یه سایت خبریش کنم اما چون موضوع سایت خبری به به دامین الان سایت کاملا مرتبط هست می خوام از همین دامین برای سایت خبری جدید استفاده کنم کار درستیه؟ نقل قول لینک به ارسال
فرهاد-سئو 903 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 سلام دامنه به خودی خود روی سئو تاثیر نمیگذاره و ربطی به کانسپت کلمه یا صفحات نداره ( یعنی تاثیرش خیلی کمه) آنچه که مهم هست اینه که شما لینک های قبلی رو میخواید چیکار کنید ؟ 1 نقل قول لینک به ارسال
smohaddesi 0 ارسال شده در دی 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 در 32 دقیقه قبل، فرهاد-سئو گفته است : سلام دامنه به خودی خود روی سئو تاثیر نمیگذاره و ربطی به کانسپت کلمه یا صفحات نداره ( یعنی تاثیرش خیلی کمه) آنچه که مهم هست اینه که شما لینک های قبلی رو میخواید چیکار کنید ؟ نمیشه لینک های قبلی رو درخواست حذف داد از گوگل؟ نقل قول لینک به ارسال
فرهاد-سئو 903 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 از داخل کنسول وارد بخش Removal بشید و درخواست حذف برای آدرس های قبلی رو بدید محتوای جدید رو کم کم روی سایت قرار بدید اما هنوز ایندکس نکنید تا گوگل لینک های قبلی رو حذف کنه بعدش درخواست حذف رو از کنسول لغو کنید و محتوای سایت رو هم منتشر کنید سپس سایت مپ جدید رو وارد کنید تا مطالب جدید ایندکس بشوند نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .