nillshid 7 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 (ویرایش شده) سلام به همه دوستان من طراح سایت، متخصص سئو و کارشناس تولید محتوا هستم و در این زمینه 10 سال سابقه کاری دارم. اگر در هر زمینه ای نیاز به مشاوره و یا طراحی سایت داشتین خوشحال می شم کمکتون کنم ویرایش شده دی 00 توسط nillshid 1 1 لینک به ارسال
marvian 0 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 (ویرایش شده) سلام افزونه هم طراحی می کنید؟ دنبال کسی هستم که افزونه وردپرسی طراحی کنه. میخوام افزونه تگ گذاری حرفه ای کاربران و محتوا با هدف ارسال پوش نوتیفیکیشن طراحی بشه که برای افراد مبتدی قابل استفاده باشه و بتونن با این افزونه مخاطبین یا پست ها رو تگ گذاری تا براین اساس مخاطبین در پنل ارسال پوش نوتیف پوشه دسته بندی شوند. هدف از اینکار، به عنوان مثال ارسال پوش نوتیف برای کاربرانی است که در طی یک ماهه گذشته به این صفحه مراجعه نکرده اند. یا ارسال نوتیف هایی با موضوع خاص برای کسانی که یک تگ خاص را انتخاب کردند یا ارسال نوتیف برای کسانی که الان خرید کردند و .... اگر چنین افزونه ای رو میتونید بنویسید، بفرمایید. ویرایش شده دی 00 توسط marvian لینک به ارسال
nillshid 7 ارسال شده در دی 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 سلام. متاسفانه در حال حاضر پلاگین نویسمون نیستن. لینک به ارسال
OfflineBaz 6 ارسال شده در فروردین 01 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 01 طراحی یک قالب اختصاصی رو میخواستم انجام بدید هزینش رو میخواستم بپرسم لینک به ارسال
m.yari 1 ارسال شده در اردیبهشت 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 01 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۰/۱۰/۱۸ در 08:40، nillshid گفته است : سلام به همه دوستان من طراح سایت، متخصص سئو و کارشناس تولید محتوا هستم و در این زمینه 10 سال سابقه کاری دارم. اگر در هر زمینه ای نیاز به مشاوره و یا طراحی سایت داشتین خوشحال می شم کمکتون کنم سلام. یه فایل xd دارم میخوما به بوتسترپ تبدیل بشه! ویرایش شده اردیبهشت 01 توسط m.yari لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری