smohaddesi 0 ارسال شده در آذر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 00 سلام من روی قسمت ابزارک های سایت که کلیک می کنم در وردپرس با ارور زیر مواجه میشم ممنون میشم راهنمایی کنید یک خطای مهم در این وب سایت وجود داشت. لطفاً صندوق ایمیل مدیر سایت را برای دستورالعمل بررسی نمایید. دربارهٔ عیبیابی در وردپرس بیشتر بدانید. نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2800 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 سلام افزونه هاتون رو غیر فعال کنید ببینید حل میشه؟ 1 نقل قول لینک به ارسال
smohaddesi 0 ارسال شده در دی 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 در در ۱۴۰۰/۱۰/۱ در 11:15، asadiy4n گفته است : سلام افزونه هاتون رو غیر فعال کنید ببینید حل میشه؟ همه افزونه هارو غیرفعال کردم ولی باز هم همون مشکل وجود دارد نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2800 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 با قالب پیشفرض هم چک کنید، اگر باز هم درست نشد وردپرس رو یه بار بروزرسانی کنید نقل قول لینک به ارسال
karimi 40 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 در در ۱۴۰۰/۹/۳۰ در 13:36، smohaddesi گفته است : سلام من روی قسمت ابزارک های سایت که کلیک می کنم در وردپرس با ارور زیر مواجه میشم ممنون میشم راهنمایی کنید یک خطای مهم در این وب سایت وجود داشت. لطفاً صندوق ایمیل مدیر سایت را برای دستورالعمل بررسی نمایید. دربارهٔ عیبیابی در وردپرس بیشتر بدانید. دیباگ رو فعال کنید مشخص میشه مشکل از کجاست. تو متن خطا رو می نویسه و معمولا مربوط به افزونه هست. 1 نقل قول لینک به ارسال
smohaddesi 0 ارسال شده در دی 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 در 8 ساعت قبل، karimi گفته است : دیباگ رو فعال کنید مشخص میشه مشکل از کجاست. تو متن خطا رو می نویسه و معمولا مربوط به افزونه هست. ممنونم از پاسخگویی شما میشه بفرمایید چطور می تونم دیباگ رو فعال کنم؟ نقل قول لینک به ارسال
karimi 40 ارسال شده در دی 00 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 00 در در ۱۴۰۰/۱۰/۶ در 22:52، smohaddesi گفته است : ممنونم از پاسخگویی شما میشه بفرمایید چطور می تونم دیباگ رو فعال کنم؟ این کد رو تو فایل wp-config.php اضافه کنید. وقتی وارد پنل مدیریت بشید ارورها رو نشون میده. دقت داشته باشید این ارورها برای بازدیدکنندگان سایت هم نمایش داده میشه پس باید پس از پایان کار کد رو حذف کنید و یا true رو به false تبدیل کنید. define( 'WP_DEBUG', true ); 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .