MoReNu 12 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 سلام دوستانمن شنیدم با وردپرس می شه سایت آگهی رو راه انداختمی خواستم حالا بدونم تا چه حد می شه روش کار کردنمونه آنلاین ایرانی سراغ دارد که خیلی فعال باشه و قالب اختصاصی باری این منظور هم داشته باشه تا ببینم؟ممنون 1 لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 سلامبله میشه راه اندازی کرد و تمام امکانات یک سایت آگهی رو داره و خیلی خیلی هم بهتر میشه انجام دادبا پوسته classipress میتونید بهترین سایت آگهی رو راه اندازی کنیداین پوسته تجاری هست و باید بخرید برای استفادهhttp://www.appthemes.com/themes/classipressتغییر دادن در استایل هم خیلی خیلی راحت هست و به هر شکلی که بخوای میتونی قالب رو در باری 8 لینک به ارسال
MoReNu 12 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 سلاماین پوست همثل اینکه خارجی هستاولا چطوری میشه خریدش از ایران؟اگه من بخرم و روی وردپرس فارسی نصب کنم پوسته هم فارسی می شه؟ یا باید داد کسی فارسیش کنه؟نمونه ای که یه سایت ایرانی این پوسته رو نصب کرده باشه دارید؟ممنون 1 لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 شما بخرید من فایل فارسی کامل پوسترو به صورت رایگان بهتون میدمنسخه های نال شدش هم در نت وجود داره اما کار نمیکنهمن خودم قبلن برای یکی انجام داده بودم اینم استایلش بود که خودم درست کرده بودم :در کل اگر روش کار کنی بهترین هست 8 لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 اگر از این پوسته یا نمونه های مشابه استفاده کنیم کاربران دیگه وارد داشبورد پیش فرض وردپرس نمی شوند؟ کلا چجوری کاربران آگهی می دهند؟ 1 لینک به ارسال
xiiiah 436 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 (ویرایش شده) سلاماین پوسته رو هم میشه با تغییرات برای سایت آگهی استفاده کردhttps://themeshive.com/theme/wpforest/در اینگونه پوسته ها بخشی بغیر از داشبورد وردپرس برای ورود کاربر و ارسال محصول و... وجود داره.من که پوسته بالا رو خریدم و امشب فارسی سازیش رو تموم میکنم ولی پیشنهاد میکنم قبل از خرید حتما تحقیق کنید. (از آقا کسرا..)چون شاید فقط فارسی سازی معمولی لازم نباشه.منظورم تغییرات بخش درگاههای بانکی, آپلود فایل در بخش ایمن (درصورت نیاز) و... است.ولی در کل با وردپرس میشه هر نوع سایتی رو ساخت... ویرایش شده اسفند 91 توسط xiiiah 7 لینک به ارسال
سعید شعبانی 2047 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 پوسته رایگان هم وجود داره؟ 2 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 رایگان بدردبخور، خیر! 4 لینک به ارسال
Amir. 1561 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 (ویرایش شده) پوسته رایگان هم وجود داره؟اتفاقا من مدت هاست یه قالب برای سایت های اگهی دارم.وردپرس هم هست و کاملا کدنویسیش استاندارد هستش و شاید اولین قالب آگهی رایگان فارسی باشه که کاملا روش کار شده .تا فردا اگر خدا بخواد یه تاپیک براش میزنم ویرایش شده اسفند 91 توسط Amir. 4 لینک به ارسال
shili 13 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 من میخوام یه سایت راه بندازم که قالبشو خودم ساختم که میخوام تو بعضی از برگه های سایتم آگهی بذارم یعنی سایتم کلا سایت آگهی نباشه فقط بعضی قسمتهاشو آگهی بذارم آیا میشه یه همکین کاری کرد افزونه خاصی سراغ ندارین لینک به ارسال
z.sabet 5 ارسال شده در اردیبهشت 94 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 94 با مستر کارت میشه از ایران قالب خریدسایت هایی که خودشون خرید آنلاین انجام میدن هم وجود دارن. 1 لینک به ارسال
javadth 4 ارسال شده در اسفند 95 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 95 سلام دوستان افزونه ایجاد نیازمندی توی وردپرس چی هستش ؟ فارسی شده و رایگان باشه بهتره لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری