شاهد 5 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 سلاممن این افزونه رو نصب کردم بدون مشکل نصب شد.در قسمت ابزارک ها هم قرار دادمولی توی سایت کار نمیکنه و این ارور رو میده:Fatal error: Call to undefined function curl_init() in C:\wamp\www\wordpress\wp-content\plugins\wp-parsi-iran-weather\wp-parsi-iran-weather.php on line 194 لینک به ارسال
شاهد 5 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 مشکلم حل نشده. آقا مرتضی ظاهرا شما این افزونه رو نوشتید.لطف می کنید راهنمایی بفرمائید؟ لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 این مسئله مربوط به هاست شما میشهاز پشتیبان هاست بخواهید curl را فعال کنند 3 لینک به ارسال
شاهد 5 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 الان لوکال دارم کار می کنم. مشکل از اینه؟میشه اینم درستش کرد؟ممنون لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 در لوکال باید ماژول curl رو فعال کنیددر فایل php.ini باید خط extension=php_curl.dll را از کامنت درآوریدhttp://www.phpmind.com/blog/2011/02/how-to-enable-curl-in-wamp/http://www.tomjepson.co.uk/enabling-curl-in-php-php-ini-wamp-xamp-ubuntu/ 2 لینک به ارسال
شاهد 5 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 از کامن در بیارم یعنی ; رو حذف کنم؟ لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 بلهسپس برنامه را restart کنید 1 لینک به ارسال
شاهد 5 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 انجام دادم ولی بازم همون پیغام رو میدهاول stop all serviceدوم php.iniسوم برداشتن کامنت و ذخیرهچهارم restartولی همون پیغام رو میده لینک به ارسال
isk 4447 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 حالا یک بار هم در php extensions مربوط به wamp یا xamp یا هر چی که استفاده می کنید اکستنشن php_curl رو فعال کنید 2 لینک به ارسال
romila 44 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) سلام این افزونه با افزونه ترنپاش که برای ترجمه سایت هستش مشکل داره و موقع فعال کردن ارور زیر رو میدهبهدلیل داشتن مشکلی جدیافزونه فعال نشد.Fatal error: Cannot redeclare file_get_html() (previously declared in C:\Program Files\EasyPHP-12.1\www\wp\wp-content\plugins\transposh-translation-filter-for-wordpress\core\shd\simple_html_dom.php:38) in C:\Program Files\EasyPHP-12.1\www\wp\wp-content\plugins\wp-parsi-iran-weather\simple_html_dom.php on line 86یه مشکل دیگه هم داره اینکه وقتی توی ابزارک میزارمش هر شهری رو که انتخاب میکنم فقط بابال رو نشون میده و هیچ چیز دیگه ای نشون نمیده پیوست رو نگاه کنید! ویرایش شده آذر 92 توسط hami73 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 اولی که تداخل هستبخاطر وجود یک تابع در هر دو افزونهدومی هم بخاطر مشکل در پوسته یا تداخل جی کوئری هستبهتره با فایرباگ مشکل رو پیدا کنید 2 لینک به ارسال
seeiran 2 ارسال شده در خرداد 93 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 93 من این افزونه رو نصب کردم این پیغام رو میده :Fatal error: Cannot redeclare class simple_html_dom_node in public_html/wp-content/plugins/wp-parsi-iran-weather/simple_html_dom.php on line 115 لینک به ارسال
seeiran 2 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 باسلام. من می خوام این افزونه در صفحه دسته بندی شهرها قرار بدم. یعنی اگر کاربری شهر تهران رو انتخاب کرد در صفحه آن آب و هوای آن شهر به نمایش درآید. چگونه می توانم عنوان دسته را با عنوان شهرهای این افزونه ارتباط بدم که این اتفاق بیافته؟ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 سلاماون بخش شهر رو داره از آپشن ها میخونه و بصورت جی کوئری هست.با جی کوئری میتونید دسترسی داشته بشاید.قبلش باید اسم شهر رو جایی برگردان کنید.مشکل قبلی تون حل شد؟ 1 لینک به ارسال
darvishihotel 0 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 من هم همین مشکل رو دارم دقیقا میشه توضیح بدین باید چیکار کنم؟؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 توی جی کوئری خاصیتی هست به نام trigger که با اون کلیک رو میتونید شبیه سازی کنیدکافیه اول اسم شهری که میخواین کلیک بشه رو خروجی بگیرید (از کدهای وردپرس) بعد اون رو بگیرید و با جی کوئری اسم شهر رو توی لیست option پیدا کنید و با trigger روی اون کلیک انجام بدید 1 لینک به ارسال
seeiran 2 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 ببخشین من زیاد برنامه نویسی بلد نیستم. اگر امکان داره و براتون زحمتی نیست به صورت کد برامون توضیح بدین که بتونیم اون کدها رو در جای خودشون قرار بدیم.ممنون لینک به ارسال
seeiran 2 ارسال شده در اسفند 93 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 93 توی جی کوئری خاصیتی هست به نام trigger که با اون کلیک رو میتونید شبیه سازی کنیدکافیه اول اسم شهری که میخواین کلیک بشه رو خروجی بگیرید (از کدهای وردپرس) بعد اون رو بگیرید و با جی کوئری اسم شهر رو توی لیست option پیدا کنید و با trigger روی اون کلیک انجام بدیدباسلام.میشه یکم ساده تر بگین؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری