Ali 143 ارسال شده در آبان 00 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 00 سلام دوستان من از افزونه Structured Content (JSON-LD) #wpsc برای درج FAQ در سایت و همچنین در نتایج گوگل استفاده میکنم. افزونه فعالی دیگری هم که در سایتم هست رنک مث هست. پس از فعال سازی افزونه Structured Content از قسمت ایجاد FAQ گزینه Multi رو انتخاب کردم و سه سؤال با پاسخ درج کردم. کد درج شد و نمایشش هم در سایت درست است؛ ولی متأسفانه در وبسمتر ارور Duplicate field "FAQPage" داده. چطور میتونم این مشکل رو حل کنم؟ کد: [sc_fs_multi_faq headline-0="h3" question-0="تایپ سخنرانی چیست؟" answer-0="منظور از تایپ سخنرانی، گوشکردن فایل صوتی سخنرانی توسط تایپیست و تایپکردن آن در محیط ورد است." image-0="" headline-1="h3" question-1="آیا تمام جزئیات و تمام کلماتی که گوینده گفته تایپ میشود؟" answer-1="بله. کلمه به کلمه تایپ میشود." image-1="" headline-2="h3" question-2="آیا تایپ سخنرانی سبکهای مختلفی دارد؟" answer-2="بله. تایپ به دو سبک محاورهای و رسمی انجام میشود." image-2="" headline-3="h3" question-3="کمترین هزینهٔ تایپ سخنرانی چقدر است؟" answer-3="کمترین حالت هزینهٔ تایپ سخنرانی ۸۰ هزار تومان بابت یک ساعت فایل صوتی سخنرانی است." image-3="" count="4" html="true" css_class=""] صفحهای که در آن این کد استفاده شده: https://type74.ir/speach-type/ لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در آبان 00 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 00 سلام باهم تداخل دارن باید از faq یکیشون استفاده کنید نه هردو لینک به ارسال
Ali 143 ارسال شده در آبان 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 00 در 6 دقیقه قبل، asadiy4n گفته است : سلام باهم تداخل دارن باید از faq یکیشون استفاده کنید نه هردو سلام. ببخشین من هیچ دستی نزدم به کد و خود افزونه این کد رو ساخته. میشه بفرمایین کدوم قسمت رو باید حذف کنم تا درست بشه؟ لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در آبان 00 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 00 الان شما تو صفحه سوالات متداول قرار دادید؟ لینک به ارسال
Ali 143 ارسال شده در آبان 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 00 در 2 دقیقه قبل، asadiy4n گفته است : الان شما تو صفحه سوالات متداول قرار دادید؟ بله من با استفاده از سایت https://saijogeorge.com/json-ld-schema-generator/faq/ این کار رو کردم و سرانجام افزونه رو غیرفعال کردم. این مشکل رو افزونه به وجود آورده بود. نتونستم از افزونه استفاده کنم و کد اشتباه میداد و گوگل گیر میداد. لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در آبان 00 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 00 چون قابلیت مشابهی هست حتما اختلال به وجود میاد حتی اگر از افزونه های اختصاصی اسکیما هم استفاده میکنید بهتره قابلیت اسکیمای Rankmath رو غیر فعال کنید البته به نظرم استفاده از همون رنک مث کافیه لینک به ارسال
Ali 143 ارسال شده در آبان 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 00 در 1 دقیقه قبل، asadiy4n گفته است : چون قابلیت مشابهی هست حتما اختلال به وجود میاد حتی اگر از افزونه های اختصاصی اسکیما هم استفاده میکنید بهتره قابلیت اسکیمای Rankmath رو غیر فعال کنید البته به نظرم استفاده از همون رنک مث کافیه رنک مث قابلیت درج faq رو داره؟ کجاش هست؟ لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در آبان 00 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 00 در هم اکنون، Ali گفته است : رنک مث قابلیت درج faq رو داره؟ کجاش هست؟ بله تو همون قسمت بلوک ها faq رو جستجو کنید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری