RaymondDragon 116 ارسال شده در آبان 00 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 00 درود... دیروز سوال رو مطرح کردم چه ربطی به محصول نال شده داشت؟ این افزونه خریدم داش @asadiy4n نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,776 ارسال شده در آبان 00 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 00 در 4 ساعت قبل، RaymondDragon گفته است : درود... دیروز سوال رو مطرح کردم چه ربطی به محصول نال شده داشت؟ این افزونه خریدم داش @asadiy4n سلام تایپیک قبلی شما این تایپیک بوده نسخه اصلی افزونه باید از ادرس زیر خریداری بشه https://codecanyon.net/item/xbox-framework-create-meta-boxes-theme-options-admin-pages-for-wordpress/19250995 گویا شما از یک وب سایت دیگه خریدید که میشه نال شده مطمئنا اگر از این محصولات استفاده کنید بعدها شاهد تایپیک هایی مربوط به هک شدن سایتتون در انجمن خواهیم بود توصیه می کنم افزونه های نال شده رو حذف کنید تا بعدا با مشکلی مواجه نشید اطلاعات بیشتر در خصوص محصولات نال شده و اما مورد بعد طبق قوانین انجمن هرگونه بحث در مورد محصولات تجاری و یا نال شده در انجمن ممنوع هست اگر نیاز به پشتیبانی و یا اعمال تغییر در محصولات تجاری دارید باید با پشتیبان محصول در ارتباط باشید لطفا قوانین انجمن رو مطالعه کنید اگر سوالی بود در خدمتم نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .