amajiran 0 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 از دیروز سایتم به طور کامل لود نمیشه و همینطور دسترسی من به پنل ورد پرس از بین رفته www.amajiran.com دوتا بک آپ رو از هاست خواستم برگردونن ، یکی 3 اکتبر و دیگری 11 اکتبر اما همچنان مشکل حل نشد و هست افزونه ها رو دونه دونه غیر فعال کردم ..مشکل حل نشد هاست هم میگه با یه برنامه نویس صحبت کن دوستان میتونید بهم کمک کنید نقل قول لینک به ارسال
damoon_zero 172 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 در 1 ساعت قبل، amajiran گفته است : از دیروز سایتم به طور کامل لود نمیشه و همینطور دسترسی من به پنل ورد پرس از بین رفته www.amajiran.com دوتا بک آپ رو از هاست خواستم برگردونن ، یکی 3 اکتبر و دیگری 11 اکتبر اما همچنان مشکل حل نشد و هست افزونه ها رو دونه دونه غیر فعال کردم ..مشکل حل نشد هاست هم میگه با یه برنامه نویس صحبت کن دوستان میتونید بهم کمک کنید متأسفانه سايت شما Malware داره احتمالاً! از افزونه نال شده از هر جايی دانلود نکنيد و نصب نکنيد ! بايد سايتتون رو اسکن کنيد . فولدر ها و فايل ها رو از پنل هاست سايت وارد phpMyAdmin بشيد! ديتابيس سايت رو انتخاب کنيد وارد table يا جدول wp_options بشيد مقدار siteurl و home رو به آدرس سايتتون تغيير بديد -> https://amajiran.com/ اگه از پلاگين WP DSGVO Tools (GDPR) استفاده ميکنيد به فولدر پلاگينای وردپرس بريد يه فولدر درست کنيد بنام de-active-plugins و فولدر اين پلاگين رو بندازيد اون تو ! 1 نقل قول لینک به ارسال
ramin.moradi 97 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 در 1 ساعت قبل، amajiran گفته است : از دیروز سایتم به طور کامل لود نمیشه و همینطور دسترسی من به پنل ورد پرس از بین رفته www.amajiran.com دوتا بک آپ رو از هاست خواستم برگردونن ، یکی 3 اکتبر و دیگری 11 اکتبر اما همچنان مشکل حل نشد و هست افزونه ها رو دونه دونه غیر فعال کردم ..مشکل حل نشد هاست هم میگه با یه برنامه نویس صحبت کن دوستان میتونید بهم کمک کنید لود نصفه که احتمالا مشکل از کش هست، دسترسی وردپرس هم از دیتابیس پسورد ادمین رو عوض کنید. اگر خاستید دسترسی به هاست بدین توی خصوصی تا درستش کنم نقل قول لینک به ارسال
mehdigol 5 ارسال شده در آبان 00 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 00 اگر از افزونه های امنیتی استفاده میکنید فال هیت اکسس قبل نصب ان افزونه را جای هیت ااکسس فعل بزارید انشالله مشکل حل میشه فراموش نکند کش انترنت و مروگر را خالی کند نقل قول لینک به ارسال
mehdigol 5 ارسال شده در آبان 00 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 00 در در ۱۴۰۰/۷/۲۵ در 18:51، ramin.moradi گفته است : لود نصفه که احتمالا مشکل از کش هست، دسترسی وردپرس هم از دیتابیس پسورد ادمین رو عوض کنید. اگر خاستید دسترسی به هاست بدین توی خصوصی تا درستش کنم عزز من م تونم یوزر و عوض کنم اما پسورد و نمیزاره اخه کد شده است راهش چیه پسورد هم بزارمم از پی اچ پی مای ادمین نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2800 ارسال شده در آبان 00 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 00 در 47 دقیقه قبل، mehdigol گفته است : راهش چیه پسورد هم بزارمم از پی اچ پی مای ادمین روی edit کلیک کنید در بخش meta_value قسمت password رمز عبور جدید رو وارد کنید گزینه select رو روی MD5 قرار بدید و ذخیره کنید نقل قول لینک به ارسال
mehdigol 5 ارسال شده در آبان 00 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 00 (ویرایش شده) asadiy4n ممنونم ویرایش شده آبان 00 توسط mehdigol اضافه کردن نام کاربری که باید از تشکر کنم 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .