real2019 3 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 سلام من با اینکه در سایتم نوشته دارم ولی وقتی از post content استفاده میکنم نشون نمیده. الان برای نمایش post content نیاز به نوشته هستش دیگه درسته؟ نقل قول لینک به ارسال
yazdaniwp 1,187 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 در در ۱۴۰۰/۷/۲۴ در 23:41، real2019 گفته است : سلام من با اینکه در سایتم نوشته دارم ولی وقتی از post content استفاده میکنم نشون نمیده. الان برای نمایش post content نیاز به نوشته هستش دیگه درسته؟ سلام. بزرگوار کد این بخش رو باید ببینیم تا بتونیم راهنمایی کنیم 1 نقل قول لینک به ارسال
real2019 3 ارسال شده در مهر 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 در 18 ساعت قبل، yazdaniwp گفته است : سلام. بزرگوار کد این بخش رو باید ببینیم تا بتونیم راهنمایی کنیم سلام کدش رو چطوری باید بدم چون وقتی کلیک راست میکنمinspect elementنداره. تو خود سایت هم چون غیرفعاله اصلا نشون نمیده نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .