t-51 1 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 سلام وقت بخیر . ببخشید منو وب سایتی دار ه نیاز به نصب ووکامرس دارم اما متاسفانه بعد نصب سایت از دسترس خارج میشه نمی دونم مشکل از کجا است میشه راهنمایی بفرمایید واقعا نیاز دارم ! لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 سلام سوال واضح نیست بعد از نصب ووکامرس از دسترس خارج میشه؟ خطا میده یا صفحه سفید ؟ قالبتون استاندارده؟ از مخزن وردپرس دریافت کردید؟ لینک به ارسال
t-51 1 ارسال شده در مهر 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 در 3 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : سلام سوال واضح نیست بعد از نصب ووکامرس از دسترس خارج میشه؟ خطا میده یا صفحه سفید ؟ قالبتون استاندارده؟ از مخزن وردپرس دریافت کردید؟ سلام صفحه سفیده ! البته من ووکامرس و از مخز بزنم دانلود میزنه خطا در بروز رسانی اما خودم اپلود میکنم کامل کل سایت میپره ! قالب هم نه خریداری کردم ، از مخزن نیست تو ایران که چیزی نمی شه مثل آدم به صورت قانون گرفت ! لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 در 22 ساعت قبل، t-51 گفته است : قالب هم نه خریداری کردم ، از مخزن نیست تو ایران که چیزی نمی شه مثل آدم به صورت قانون گرفت ! با قالب پیشفرض تست کنید ببینید مشکل حل میشه اگر مشکلی نبود به پشتیبانی قالب پیام بدید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده