majidazad 0 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 سلام. وردپرس فارسی نصب کردم.جدیدترین ویرایش.ور صفحه داشبورد صفحه سفیدی نشان داد میشه موقع ایجاد پست جدید یا ویرایش پست پیش فرض. راه حل و علتش تشکر. نقل قول لینک به ارسال
ramin.moradi 97 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 رم هاست چقدره؟ 1 نقل قول لینک به ارسال
majidazad 0 ارسال شده در مهر 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 روی لوکالxamp نصب هست. نقل قول لینک به ارسال
ramin.moradi 97 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 در 3 ساعت قبل، majidazad گفته است : روی لوکالxamp نصب هست. لوکال هم از یه مقدار رم داره استفاده میکنه. این مشکل بیشتر بخاطر کمبود رم هست. ولی خیلی دلایل دیگه هم میتونه داشته باشه. برای مشکل رم، من بیشتر با wamp کار کردم ولی همشون شبیه همن. توی آیکون xamp که توی نوار پایین ویندوز میبینی راست کلیک کن یه منویی برای تنظیمات php باید داشته باشه. باید بگردی دنبال php memmory limit و مقدارش رو 1 به بالا در نظر بگیری. (ورژن php رو هم روی 7.2 بزار) بعد هم باید به پوشه وردپرس بری، و توی فایل wp-config یه خط وسطای صفحه هست. نوشته define memory limit (دقیقا اینجوری ننوشته.) بعد مقداری که توی این هست که احتمالا 512 یا 256 هست. این مقدار رو به 1024 تغییر بده. اگر مشکل کمبود رم باشه اینجوری حل میشه 1 نقل قول لینک به ارسال
majidazad 0 ارسال شده در مهر 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 حل نشد. درphp.ini عبارتlimit_memory تغییر دادم به مقدار بالاتر مگابایت ۱۰۲۴ و خیلی بالاتر.اثر نداشت. درwp_config محدودیت تعریف نشده.define memory limit. و صفحه سفید است نوشتن پست و ویرایش. نقل قول لینک به ارسال
Mesmaili 294 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 سلام. متاسفانه یکم به فارسی سخت تایپ میکنید و کمی گیج کنندست :دی قالبتون رو به دیفالت تغییر بدید ببینید حل میشه؟ همچنین دیباگ وردپرس رو روشن کنید تا بتونید خطاهای احتمالی رو ببینید 1 نقل قول لینک به ارسال
majidazad 0 ارسال شده در مهر 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 وردپرس فارسی رو حذف کردم و دوباره نصبش کردم. دیباگش رو فعال کردم. ولی در بعضی صفحات داشبورد خطا داره.مثلا update.php خطای ۴۱۳ و۶۹۳ translate-install.php خطای ۶۸ و بازم صفحه نوشته جدید و ویرایش آن کاملاسفید میاد. پوسته پیش فرض ۲۰۲۱ هستش. نقل قول لینک به ارسال
Mesmaili 294 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 متن کامل خطاهایی که دریافت میکنید رو قرار بدید. همچنین بفرمایید چه افزونه هایی نصب دارید؟ نیازی به حذف و نصب مجدد وردپرس فارسی نبود البته. 1 نقل قول لینک به ارسال
majidazad 0 ارسال شده در مهر 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 در در ۱۴۰۰/۷/۲۰ در 09:50، Mesmaili گفته است : متن کامل خطاهایی که دریافت میکنید رو قرار بدید. همچنین بفرمایید چه افزونه هایی نصب دارید؟ نیازی به حذف و نصب مجدد وردپرس فارسی نبود البته. افزونه های پیش فرض نصب هستش. خطاها همان fatal error. و صفحه سفید.و چند خطا که در بالا گفتم. ۴۱۳ و ۶۹۳و ۶۸.فکر کنم صفحه home page هم خطای fatal میده.زمان exceed . نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,767 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 سلام از کدوم نسخه xampp استفاده می کنید؟ 1 نقل قول لینک به ارسال
majidazad 0 ارسال شده در مهر 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 سلام. کنترل پنل xampp نوشته v3.2.2 نقل قول لینک به ارسال
ramin.moradi 97 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 در 8 ساعت قبل، majidazad گفته است : افزونه های پیش فرض نصب هستش. خطاها همان fatal error. و صفحه سفید.و چند خطا که در بالا گفتم. ۴۱۳ و ۶۹۳و ۶۸.فکر کنم صفحه home page هم خطای fatal میده.زمان exceed . max execution time هم توی php.ini بالا ببر. تو همونتنظیمات php هست 1 نقل قول لینک به ارسال
majidazad 0 ارسال شده در مهر 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 سلام. execution time رو از ۳۰ به ۶۰ و حتی ۱۲۰ افزایش دادم ولی اثری نداشت.صفحه سفید پست جدید و برگه جدید به قوت خودش باقی هست.و افزودن رسانه هم کار نمیکنه. هنگام ورود به بعضی سایتها مرورگر میگه جاوااسکریپت فعال نیست.ولی واقعا فعال هست. یه پیغام هم گاهی میاد.در عکس ضمیمه گذاشتم. نقل قول لینک به ارسال
majidazad 0 ارسال شده در مهر 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 دو فایل php .ini داشتم در xamp. یکی production و یکی development. هر دو رو تغییر دادم. نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,767 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 در در ۱۴۰۰/۷/۲۱ در 22:16، majidazad گفته است : کنترل پنل xampp نوشته v3.2.2 نسخه php چنده؟ نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,767 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 در 4 ساعت قبل، majidazad گفته است : سلام. execution time رو از ۳۰ به ۶۰ و حتی ۱۲۰ افزایش دادم ولی اثری نداشت.صفحه سفید پست جدید و برگه جدید به قوت خودش باقی هست.و افزودن رسانه هم کار نمیکنه. هنگام ورود به بعضی سایتها مرورگر میگه جاوااسکریپت فعال نیست.ولی واقعا فعال هست. یه پیغام هم گاهی میاد.در عکس ضمیمه گذاشتم. این تصویر مربوط به SSL هست ربطی به مشکل شما نداره 1 نقل قول لینک به ارسال
majidazad 0 ارسال شده در مهر 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 قابل حل هست؟ مشکل از رم کامپیوتر نیست؟ رم۲ گیگ و ویندوز ۷. نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,767 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 در در ۱۴۰۰/۷/۲۳ در 14:23، majidazad گفته است : قابل حل هست؟ مشکل از رم کامپیوتر نیست؟ رم۲ گیگ و ویندوز ۷. نسخه php رو نگفتید چنده وارد این صفحه بشید https://www.apachefriends.org/download.html نسخه 7.4.24 / PHP 7.4.24 رو دانلود کنید بعد تست کنید 1 نقل قول لینک به ارسال
majidazad 0 ارسال شده در آبان 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 00 در در ۱۴۰۰/۷/۲۳ در 14:10، asadiy4n گفته است : نسخه php چنده؟ نسخهphp درxamp رو در فایلهای داخلی اش جستجو کردم php 7 هستش ولی مثلwamp خودش نمایش نمیده در منوی خاصی. نقل قول لینک به ارسال
majidazad 0 ارسال شده در آبان 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 00 در در ۱۴۰۰/۷/۲۴ در 14:30، asadiy4n گفته است : نسخه php رو نگفتید چنده وارد این صفحه بشید https://www.apachefriends.org/download.html نسخه 7.4.24 / PHP 7.4.24 رو دانلود کنید بعد تست کنید برای افزایش و بالا بردن نسخه phpدرxamp چطور میشه فایل دانلودی php رو اضافه کرد؟ نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,767 ارسال شده در آبان 00 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 00 در 6 ساعت قبل، majidazad گفته است : برای افزایش و بالا بردن نسخه phpدرxamp چطور میشه فایل دانلودی php رو اضافه کرد؟ متوجه سوالتون نشدم نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .