ghorbani.dev 0 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 (ویرایش شده) سلام وقت بخیر . من یه مشکل عجیب دارم توی وب سایتم . افزونه yoast رو نصب کردم روی وردپرس و مطلب که می نویسم توی بخش متای جستجو همون چیزی رو مینویسم که میخوام توی صفحه ی جستجوی گوگل نمایش داده بشه . اما تو صفحه ی نتایج جستجوی گوگل ، اصلا متنی که توی متای جستجو زدم نمیاد و یه متن دیگه میاد . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید . تصویر زیر تصویر متن نوشته شده در متای جستجو در افزونه yoast است . تصویر پایین تصویر از صفجه ی سرپ گوگل است که می بینید اصلا از متای جستجویی که من نوشته بودم خبری نیست اینجا اینم ادرس صفحه لباس کار زمستانه که تصاویر از روش گرفته شده . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ویرایش شده مهر 00 توسط asadiy4n حذف لینک نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,776 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 سلام، به انجمن خوش آمدید لطفا قوانین انجمن رو در خصوص ارسال لینک بخونید در مورد مشکلتون هم این به عهده گوگل هست که متا رو نشون بده یا قسمتی از متن، شما فقط پیشنهاد میدید که این بخش رو نشون بده 1 نقل قول لینک به ارسال
ramin.moradi 97 ارسال شده در مهر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 شما اگر یک صفحه استاتیک یا همون برگه رو به عنوان صفحه اول تنظیم کردی باید متا توضیحات رو همونجا توی برگه تعیین کنی. وقتی اینجوری تنظیم میکنی ، دیگه توی تنظیمات خانه افزونه ، هرچی بنویسی توسط اون صفحه بازنویسی میشه و فایده ای نداره نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .