electro-bargh 50 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 با سلامدوستان زمانی که مطلبی از ادمین وبسایت ارسال می کنم... و ان را انتشار می کنم ... و میخوام ببینم در قالب به چه صورته ... اگر وبسایت رو نگاه می کنم ... میبینم که همون مطلب قدیمی هستش ... و باید کلید میانبر ... کنترل + اف5 رو فشار دهم تا مطلب جدید نمایش داده شود ... و سوالات من از شما .....ایا مشکل از قالبم هستش .... ؟ایا کدی هستش که در لحظه ورود قالب رو رفرش کنه ...یعنی عمل کنترل + اف 5 رو انجام بده ؟مشکل از کجاست ؟ لینک به ارسال
__ MOJTABA __ 143 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 قالب پیشفرض خود وردپرس رو انتخاب کن ببین جواب میده یا نهاگه نه افزونه هات رو غیر فعال کن و با قالب پیشفرض دوباره امتحان کن 1 لینک به ارسال
vahidd 203 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 فکر می کنم مربوط به قالب نیست و مربوط به مرورگر شما هست که صفحات رو کش می کنه، برای به روز شدن هم نیازی به ctrl+F5 نیست خود F5 این کار رو انجام میده. لینک به ارسال
عبدالماجد 3203 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 اگه پلاگین کش دارید ممکنه مشکل از اون باشه.با کنترل htaccess و دستورات مربوط به کش میتونید زمان کش html رو روی صفر بزارید یا اگه پلاگینتون تنظیماتی داره اعمال کنید. 3 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری