hedie 2 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 سلام سایت من با وردپرسه و قالب آماده است. من تصاویرآیکنی ای دارم با پسوند png که میخام اونها رو به svg تبدیل کنم جوری که عکسم به سورس کد svg دربیاد. تغییر پسوند تنها رو میدونم که میشه با سایت ها تغییر داد اما من بصورت سورس کد svg میخام امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم لینک به ارسال
Mesmaili 301 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 سلام. اگر تصویر svg دارید و کدش رو میخواید تنها کافیه اون عکس رو با یک ادیتور متن باز کنید. مثل نوت پد و یا ویژوال استودیو و... اگر هم میخواید تبدیل کنید چندین راه وجود داره اما به عکستون بستگی داره. اگر تصویرتون مثل آیکون هست میتونید از ایلستریتور و یا همجنین برخی ابزار های رایگان کمک بگیرید. در غیر این صورت ایده خوبی نیست که تبدیلش کنید 1 لینک به ارسال
hedie 2 ارسال شده در شهریور 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 در 28 دقیقه قبل، Mesmaili گفته است : سلام. اگر تصویر svg دارید و کدش رو میخواید تنها کافیه اون عکس رو با یک ادیتور متن باز کنید. مثل نوت پد و یا ویژوال استودیو و... اگر هم میخواید تبدیل کنید چندین راه وجود داره اما به عکستون بستگی داره. اگر تصویرتون مثل آیکون هست میتونید از ایلستریتور و یا همجنین برخی ابزار های رایگان کمک بگیرید. در غیر این صورت ایده خوبی نیست که تبدیلش کنید من آیکن png دارم که میخام به svg تبدیلش کنم زمانیکه آیکن رو به ایلاستراتور میبرم و بصورت svg ذخیره میکنم، بصورت تصویر درمیاد در inspact اما من بصورت سورس کد svg لازم دارم که انیمیشن و تغییر رنگ و این اتفاق ها روش انجام بدم. با این سایت تست کردم https://www.pngtosvg.com/ اما قیافه آیکنم رو بهم میریزه یه نرم افزاری میخام که مثل این سایت کد بهم بده اما شکل آیکنم رو داغون نکنه لینک به ارسال
Mesmaili 301 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 (ویرایش شده) در 13 دقیقه قبل، hedie گفته است : من آیکن png دارم که میخام به svg تبدیلش کنم زمانیکه آیکن رو به ایلاستراتور میبرم و بصورت svg ذخیره میکنم، بصورت تصویر درمیاد در inspact اما من بصورت سورس کد svg لازم دارم که انیمیشن و تغییر رنگ و این اتفاق ها روش انجام بدم. با این سایت تست کردم https://www.pngtosvg.com/ اما قیافه آیکنم رو بهم میریزه یه نرم افزاری میخام که مثل این سایت کد بهم بده اما شکل آیکنم رو داغون نکنه بله قطعا نمیتونید یک png رو در فرمت svg ذخیره کنید و امیدوار باشید به درستی کار کنه. ۲ راه دارید باز هم هنگام اکسپورت یک فیلدی هست که کلا کد میکنه تصویرتون رو اما حجمش زیاده و به نسبت و ارزش نداره و اصلا توصیه نمیشه از قابلیت image trace در ایلستریتور استفاده کنید تصویرتون رو اینجا بذارید تا ببینیم چی هست و راهنمایی بهتری کنم ویرایش شده شهریور 00 توسط Mesmaili لینک به ارسال
hedie 2 ارسال شده در مهر 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 00 در در ۱۴۰۰/۶/۲۹ در 16:30، Mesmaili گفته است : بله قطعا نمیتونید یک png رو در فرمت svg ذخیره کنید و امیدوار باشید به درستی کار کنه. ۲ راه دارید باز هم هنگام اکسپورت یک فیلدی هست که کلا کد میکنه تصویرتون رو اما حجمش زیاده و به نسبت و ارزش نداره و اصلا توصیه نمیشه از قابلیت image trace در ایلستریتور استفاده کنید تصویرتون رو اینجا بذارید تا ببینیم چی هست و راهنمایی بهتری کنم ممنون با نرم افزار Inkscape مشکلم حل شد لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری