iu456 0 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 سلام و وقت بخیر خدمت اساتید محترم . بنده یه قالب فروشگاهی با ووکامرس طراحی کردم . میخوام یه سبد خرید در منوی سایتم قرار بدم مثل سایت دیجی کالا اما از هر کدی اسفاده میکنم کار نمیکنه . لطفا راهنماییم کنید . مچکرم . لینک به ارسال
zarcod 59 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 سلام دوست عزیز کار با این مدل فرمها احتیاج به آشنایی به کد نویسی داره کدهایی که آماده هست خیلی مواقع در پروژه ها کار نمیکنند باید از کد های آماده استفاده کنید و با سیستم خودتان مچ کنید اگر کوچکترین ایرادی در کد نویسی باشه اجرا نمیشه لینک به ارسال
damoon_zero 172 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 در در ۱۴۰۰/۶/۲۹ در 11:39، iu456 گفته است : سلام و وقت بخیر خدمت اساتید محترم . بنده یه قالب فروشگاهی با ووکامرس طراحی کردم . میخوام یه سبد خرید در منوی سایتم قرار بدم مثل سایت دیجی کالا اما از هر کدی اسفاده میکنم کار نمیکنه . لطفا راهنماییم کنید . مچکرم . سلام پيشنهاد ميکنم از افزونه Jet-Elements استفاده کنيد توش سبد خريد هم هست البته Ultimate Addons هم فکر ميکنم داشته باشه که ميتونيد کاستومايز کنيدش البته اگه از المنتور استفاده می کنيد لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری