elham_377 0 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 سلام من از دیتا بک آپ دارم . اما از فایلهای فیزیکی وردپرس و تم و پلاگین .... کپی ندارم و سایت هم توسط ایران هاست از دست رفته. چطور میتونم با این فایل بک آپ , دوباره سایت رو بسازم؟ لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 سلام پوشه Upload که مسلما اطلاعاتش از دست میره و راهی نداره میمونه افزونه ها و قالبتون که طبق روال معمول اونهارو به پوشه wp-content اضافه کنید 1 1 لینک به ارسال
elham_377 0 ارسال شده در شهریور 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 (ویرایش شده) یعنی هیچیو نصب نکنم . فقط روی لوکال کپی کنم. درسته؟ اینکارو کردم. جداول option و post رو هم آپدیت کردم. سایت لاگین میشه . اما همه منوهای وردپرس رفته! هیچی برای مدیریت ندارم ویرایش شده شهریور 00 توسط elham_377 لینک به ارسال
elham_377 0 ارسال شده در شهریور 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 در 17 دقیقه قبل، asadiy4n گفته است : سلام پوشه Upload که مسلما اطلاعاتش از دست میره و راهی نداره میمونه افزونه ها و قالبتون که طبق روال معمول اونهارو به پوشه wp-content اضافه کنید یه کار دیگه هم کردم . جداگانه با یه دیتا بیس دیگه وردپرس و تم و پلاگین ها رو نصب کردم. بعدش به دیتای اصلی ام وصلش کردم. ولی همون اتفاق بالا می افته . منو مدیریت ندارم لینک به ارسال
WordPress1 364 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 در ۱ ساعت قبل، elham_377 گفته است : یه کار دیگه هم کردم . جداگانه با یه دیتا بیس دیگه وردپرس و تم و پلاگین ها رو نصب کردم. بعدش به دیتای اصلی ام وصلش کردم. ولی همون اتفاق بالا می افته . منو مدیریت ندارم سلام فقط بگم که راه سختی در پیش دارید. اگر تمایل داشتین دسترسی در خصوصی ارسال بفرمایید تا بررسی بشه. لینک به ارسال
ramin.moradi 97 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 در 5 ساعت قبل، elham_377 گفته است : یعنی هیچیو نصب نکنم . فقط روی لوکال کپی کنم. درسته؟ اینکارو کردم. جداول option و post رو هم آپدیت کردم. سایت لاگین میشه . اما همه منوهای وردپرس رفته! هیچی برای مدیریت ندارم شما اگر دیتابیس رو دارید که همه چیز رو داری دیگه... بجز عکس ها و فایلهای دانلود که در پوشه آپلود بوده. یعنی چی هیچی برای مدیریت ندارید؟ شما یه سری پست داری که با اتصال به دیتا بیس پست ها برمیگرده (البته عکس ها و لینکهایی که د روردپرس داشتی همش 404 میگیره که بخاطر وجود نداشتن فایل مورد نظر در همون پوشه آپلود هست) وگرنه متن و محتوا توی دیتابیسه. دیگه غیر از پست ، ممکنه مثلا محصول با وگامرس یا edd و غیره داشته باشی که اونا هم سر جاشه. اگر توی پنل نشون داده نمیشه به این خاطره که افزونه اش نصب نیست. افزونه رو نصب کن همش بر میگرده. دیگه مدیریت چی میخاین؟ منظورتون فهرست و سایدبار و اینجور چیزاس؟ اینا که کاری نداره. چند ساعت وقت بزارید دوباره بسازید. برای فایلهای پوشه آپلود هم دیگه هیچ کاری نمیشه کرد. اگر کامل از سرور حذف شده باشه ... چه کار بلد باشید چه نباشید. اینارو باید دستی دوباره به همه پستها اضافه کنید 1 لینک به ارسال
elham_377 0 ارسال شده در شهریور 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 در در ۱۴۰۰/۶/۲۸ در 16:05، WordPress1 گفته است : سلام فقط بگم که راه سختی در پیش دارید. اگر تمایل داشتین دسترسی در خصوصی ارسال بفرمایید تا بررسی بشه. ممنون میشم اگه کمک کنید. البته فعلا مجبورم لوکال کار کنم. نمیدونم چطوری بهتون دسترسی بدم. ultraviewer رو اگه داشته باشید میتونید رو سیستمم ریموت بشید لینک به ارسال
elham_377 0 ارسال شده در شهریور 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 در در ۱۴۰۰/۶/۲۸ در 20:26، ramin.moradi گفته است : شما اگر دیتابیس رو دارید که همه چیز رو داری دیگه... بجز عکس ها و فایلهای دانلود که در پوشه آپلود بوده. یعنی چی هیچی برای مدیریت ندارید؟ شما یه سری پست داری که با اتصال به دیتا بیس پست ها برمیگرده (البته عکس ها و لینکهایی که د روردپرس داشتی همش 404 میگیره که بخاطر وجود نداشتن فایل مورد نظر در همون پوشه آپلود هست) وگرنه متن و محتوا توی دیتابیسه. دیگه غیر از پست ، ممکنه مثلا محصول با وگامرس یا edd و غیره داشته باشی که اونا هم سر جاشه. اگر توی پنل نشون داده نمیشه به این خاطره که افزونه اش نصب نیست. افزونه رو نصب کن همش بر میگرده. دیگه مدیریت چی میخاین؟ منظورتون فهرست و سایدبار و اینجور چیزاس؟ اینا که کاری نداره. چند ساعت وقت بزارید دوباره بسازید. برای فایلهای پوشه آپلود هم دیگه هیچ کاری نمیشه کرد. اگر کامل از سرور حذف شده باشه ... چه کار بلد باشید چه نباشید. اینارو باید دستی دوباره به همه پستها اضافه کنید وقتی wp-admin رو لاگین میکنم , اولین پیجی که برام باز میشه این عکس پایینی هست. یعنی هیچی از خود وردپرس بهم نمیده.... لینک به ارسال
Mesmaili 301 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 در 3 ساعت قبل، elham_377 گفته است : وقتی wp-admin رو لاگین میکنم , اولین پیجی که برام باز میشه این عکس پایینی هست. یعنی هیچی از خود وردپرس بهم نمیده.... سلام. شما ظاهرا لاگین هستید و ریدایرکت میشید به صفحه اصلی. از منوی بالا روی بخش داشبورد کلیک کنید و وارد مدیریت بشید. البته قبلش برید به phpmyadmin و به تیبل options و آدرس سایتتون رو از اونجا به آدرس لوکال هاستتون تغییر بدید. 1 لینک به ارسال
elham_377 0 ارسال شده در شهریور 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 در 3 دقیقه قبل، Mesmaili گفته است : سلام. شما ظاهرا لاگین هستید و ریدایرکت میشید به صفحه اصلی. از منوی بالا روی بخش داشبورد کلیک کنید و وارد مدیریت بشید. البته قبلش برید به phpmyadmin و به تیبل options و آدرس سایتتون رو از اونجا به آدرس لوکال هاستتون تغییر بدید. این اتفاق بعد از لاگین می افته . من هیچ کدوم از ابزار مدیریتی وردپرس رو ندارم. داشبود هم چیزی برام نمیاره ..... انگار دسترسی ام رو از دست دادم! لینک به ارسال
Mesmaili 301 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 در 2 دقیقه قبل، elham_377 گفته است : این اتفاق بعد از لاگین می افته . من هیچ کدوم از ابزار مدیریتی وردپرس رو ندارم. داشبود هم چیزی برام نمیاره ..... انگار دسترسی ام رو از دست دادم! همونطور که گفتم وارد phpmyadminبشید و اون موارد رو انجام بدید و تست کنید لینک به ارسال
elham_377 0 ارسال شده در شهریور 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 در هم اکنون، Mesmaili گفته است : همونطور که گفتم وارد phpmyadminبشید و اون موارد رو انجام بدید و تست کنید من اصلاحات لازم رو از قبل در sql انجام داده ام . برای همینه که تا همینجا رو میاره. ولی خود وردپرس درست کار نمیکنه لینک به ارسال
Mesmaili 301 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 در 7 دقیقه قبل، elham_377 گفته است : من اصلاحات لازم رو از قبل در sql انجام داده ام . برای همینه که تا همینجا رو میاره. ولی خود وردپرس درست کار نمیکنه فکر میکنم باید دسترسی ریموت بدید به یکی از دوستان تا بررسی کنند براتون. لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 در ۱ ساعت قبل، elham_377 گفته است : من اصلاحات لازم رو از قبل در sql انجام داده ام . برای همینه که تا همینجا رو میاره. ولی خود وردپرس درست کار نمیکنه اگر مشکل حل نشده پیام خصوصی بدید بررسی کنم براتون 1 لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 برای سایر کاربران مشکل با تغییر قالب از طریق دیتابیس و ایجاد کاربر جدید از طریق دیتابیس حل شد 1 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده