imanata 0 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 سلام دوستان حالتون خوش باشه من یک مشکل کوچیکی دارم اونم اینکه میخوام این قسمت که توی تصویر مشخص کردم حذف بشه و نمایش داده نشه باید چیکار کنم؟ لینک به ارسال
WordPress1 364 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 در 10 دقیقه قبل، imanata گفته است : سلام دوستان حالتون خوش باشه من یک مشکل کوچیکی دارم اونم اینکه میخوام این قسمت که توی تصویر مشخص کردم حذف بشه و نمایش داده نشه باید چیکار کنم؟ اگر توی تنظیمات قالب هست که هیچ اگر نه بهترین کار، حذف از طریق css هست. لینک به ارسال
imanata 0 ارسال شده در شهریور 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 خوب من بلد نیستم میشه بیشتر توضیح بدید لینک به ارسال
WordPress1 364 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 در ۱ ساعت قبل، imanata گفته است : خوب من بلد نیستم میشه بیشتر توضیح بدید لینک بدید لینک به ارسال
imanata 0 ارسال شده در شهریور 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 در 7 ساعت قبل، WordPress1 گفته است : لینک بدید روی لوکال هاست هست لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری