simatarh 0 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 سلام سایت را از یک فضای به فضای دیگر کپی گرفته ام . web config رو هم روی دیتا بیس های سایت جدید تنظیم کردم ولی با رفتن به مسیر www.example.com/wp-admin به سایت قبلی که از ان کپی شده بود بر میگردد . لطفا راهنمایی فرمایید چطور این مشکل رو حل کنم نقل قول لینک به ارسال
ramin.moradi 97 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 از یک فضایی کپی کردید یعنی چی؟ یعنی تغییر دامنه دادید؟ اگر منظورتون تغییر دامنه هست که شما احتمالا کل دیتابیس قبل رو کپی کردید. که شامل جدول wp-option هم میشه و در این جداول آدرس سایت و آدرس وردپرس، هنوز همچنان آدرس قبلی هست. میتونید به این جداول مراجعه و آدرس رو تغییر بدید. 1 نقل قول لینک به ارسال
WordPress1 364 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 در 16 ساعت قبل، simatarh گفته است : سایت را از یک فضای به فضای دیگر کپی گرفته ام . web config رو هم روی دیتا بیس های سایت جدید تنظیم کردم ولی با رفتن به مسیر www.example.com/wp-admin به سایت قبلی که از ان کپی شده بود بر میگردد . لطفا راهنمایی فرمایید چطور این مشکل رو حل کنم نیاز به تغییرات در جداول دیتابیس دارین. در خصوصی دسترسی بدین تا اصلاح شود. 1 1 نقل قول لینک به ارسال
Mesmaili 294 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 سلام. از طریق phpmyadmin دیتابیستون رو انتخاب کنید و بعد جدول wp_option رو ویرایش کنید و فکر میکنم سطر دوم و سوم باشه که آدرس قبلی وبسایتتون رو میبینید اونجا و اونهارو به آدرس جدید تغییر بدید. تصاویر از سایت https://help.dreamhost.com برداشته شده. 1 نقل قول لینک به ارسال
simatarh 0 ارسال شده در شهریور 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 دم شما گرم نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .