hamidtbt 15 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 سلام من چطور میتونم تکه کد زیر را فقط در صفحه اصلی از طریق ابزارک نمایش بدم. الان که حالت عادی میزارم تو همه صفحات میاد<iframe src="/iframe.html" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true" style="width: 150px; height:150px;"></iframe> لینک به ارسال
Farzad 3805 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 سلاممیتونید از بخش ویرایش پوسته کد رو اضافه کنین به ایندکس تا فقط در ایندکس سایت بیاد .یا اینکه اگه بخواین از بخش ابزارک کنترل بشه ، باید ابزارک جدید واسه ایندکس تعریف کنید . 5 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 با کد:<?php if(is_home()){ ?>my code<?php } ?> 4 لینک به ارسال
hamidtbt 15 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 با کد:<?php if(is_home())){ ?>my code<?php } ?>ممنون ولی کار نکرد یعنی من تو ابزارک گذاشتم کار نکرد . و اگر بخوام تو صفحه ایندکس قرار بدم جایگاهش که میخوام را نمیتونم پیدا کنم. من از پوسته IT Blogs استفاده می کنم. لینک به ارسال
isk 4447 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 توی ابزارک نباید قرار بگیره - باید درون فایل sidebar.php قرارش بدید<?php if(is_home()){ ?><iframe src="/iframe.html" frameborder="0" scrolling="no" allowtransparency="true" style="width: 150px; height:150px;"></iframe><?php } ?> 1 لینک به ارسال
ariaieboy 691 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 دوست عزیز توی گوگل یک همچین چیزی سرچ کنید مطلبش میادنمایش ابزارک در یک صفحه خاصاگرم پیدا نکردید به سایت wordpress98.com مراجعه کنید 100 درصد مطلبش هست خودم هزار بار دیدمش 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری