signco 1 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 سلام و درود سایت من بالا نمیومد هاست رو تغییر دادم ارورهاش مشخص بشه الان ارورهاش اومده. ممنون میشم راهنمایی کنید که باید چیکار کنم که این خطاها برطرف بشه؟ https://barbariarta.ir/ لینک به ارسال
signco 1 ارسال شده در شهریور 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function register_block_type_from_metadata() in /home/barbariarta/public_html/wp-includes/blocks/archives.php:112 Stack trace: #0 /home/barbariarta/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(288): register_block_core_archives('') #1 /home/barbariarta/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(312): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #2 /home/barbariarta/public_html/wp-includes/plugin.php(478): WP_Hook->do_action(Array) #3 /home/barbariarta/public_html/wp-settings.php(523): do_action('init') #4 /home/barbariarta/public_html/wp-config.php(164): require_once('/home/barbariar...') #5 /home/barbariarta/public_html/wp-load.php(37): require_once('/home/barbariar...') #6 /home/barbariarta/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once('/home/barbariar...') #7 /home/barbariarta/public_html/index.php(17): require('/home/barbariar...') #8 {main} thrown in /home/barbariarta/public_html/wp-includes/blocks/archives.php on line 112 یک خطای مهم در وب سایت شما رخ داده است. لینک به ارسال
signco 1 ارسال شده در شهریور 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 من وردپرس رو به صورت دستی به روزرسانی کردم اما حالا با مشکل دیگه ای مواجه شدم موقع ورود به پنل مدیریت این ارور نشون داده میشه: نیاز به بهروزرسانی پایگاهداده وردپرس بهروز شد! قبل از اینکه به مسیر قبلی خودتان برگردید، مجبوریم پایگاهدادهٔ شما را به نگارش تازهتر بهروزرسانی کنیم. فرآیند بهروزرسانی پایگاه داده کمی زمانبر است، لطفاً صبور باشید. بهروزرسانی پایگاهداده وردپرس من نمیخوام اطلاعاتی که روی سایت داشتم پاک بشه، قالب، افزونه ها و مطالب. اگر روی به روزرسانی کلیک کنم پاک میشن اطلاعات؟ اگه پاک میشن لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم که مشکل بدون حذف شدن اطلاعات برطرف بشه لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 سلام نه پاک نمیشه برای اینکه مشکل احتمالی پیش نیاد اول دیتابیس رو دانلود کنید بعد پایگاه داده رو بروزرسانی کنید 1 لینک به ارسال
signco 1 ارسال شده در شهریور 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 در 15 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : سلام نه پاک نمیشه برای اینکه مشکل احتمالی پیش نیاد اول دیتابیس رو دانلود کنید بعد پایگاه داده رو بروزرسانی کنید ممنون از راهنمایی تون لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری