mobinsajadi 0 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 سلام من میخام در سایتم به کاربر ویژگی داده بشه که بتونه دکمه بزاره و امکان ویرتیش داشته باشه و در نهایت لینک کوتاهی از این صفحه بهش داده شه که بتونه با بقیه به اشتراک بزاره لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 سلام من متوجه چیزی که درخواستش رو دارید نشدم یه دمو بذارید یا نمونه بذارید لینک به ارسال
mobinsajadi 0 ارسال شده در مرداد 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 میخواستم در صفحه اول سایتم کاربر بدون نیاز به ورود حتی با پرکردن یکسری فیلد ، بتونه صفحه ای ایجاد کنه که محتوایی که در اون فرم پرکرد نمایش داده شه و لینک این صفحه رو به اشتراک بگذارهابزار یا افزونه ای هست که همچین امکانی رو بتونه ایجاد کنه ؟ من در سرچی که کردم فقط افزونه افزونه User Frontend Pro رو دیدم که یک همچین کاری رو انجام میده لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 دقیقا نسخه رایگان این افزونه هم همین کار رو انجام میده می تونید یه پست تایپ جدید ایجاد کنید و زمینه های دلخواه سفارشی رو برای اون پست تایپ ایجاد کنید لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری