Boshiant 0 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 سلام حدود دو هفته س که تمام پستهای جدید سایت من در گوگل وبمستر تولز برچسب Discovered - currently not indexed میخوره و ایندکس نمیشه. حتی وقتی به صورت دستی هم درخواست ایندکس رو میزنم باز هم ایندکس نمیشه میتونید کمک کنید برای حل مشکل؟ آدرس سایت kaffeketab .ir هستش نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2787 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 سلام، ربطی به درخواست ایندکس شما نداره گوگل تشخیص بده مطالبتون مفیده ایندکس میشن، در حال شما مطالب شما دیده شده اما فعلا ایندکس نشدن نقل قول لینک به ارسال
Boshiant 0 ارسال شده در مرداد 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 والا تا قبل از این حداکثر ظرف 4 ساعت ایندکس میشد. ولی الان همه پستهای هف هشت ده روز اخیر، این برچسب خورده و ایندکس نشده. نقل قول لینک به ارسال
Boshiant 0 ارسال شده در مرداد 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 احتمالش هست ایراد از کدنویسی سایت باشه؟ نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2787 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 بعید میدونم، مگر اینکه تغییراتی ایجاد کرده باشید نقل قول لینک به ارسال
Boshiant 0 ارسال شده در مرداد 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 در 1 دقیقه قبل، asadiy4n گفته است : بعید میدونم، مگر انکه تغییراتی ایجاد کرده باشید تشکر از پاسخ شما میشه در این تاپیک هم نظر بدید: https://wp-parsi.com/support/topic/61908-استفاده-همزمان-از-rss-و-xml-در-وبمستر-تولز/ نقل قول لینک به ارسال
wordpresss 0 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 سلام وقت بخیر منم به همین مشکل خوردم دوازده مقاله آخرم ایندکس نمیشن چکار کنم؟ نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2787 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 در 2 ساعت قبل، wordpresss گفته است : سلام وقت بخیر منم به همین مشکل خوردم دوازده مقاله آخرم ایندکس نمیشن چکار کنم؟ سلام این مطلب رو بخونید https://support.google.com/webmasters/thread/52041465/discovered-%E2%80%93-currently-not-indexed-how-to-fix-this-issue?hl=en 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .