amirhosseinkavianfardf 2 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 سلام من افزونه بی بی پرس رو روی سایت نصب کردم و صفحه های مربوط بهشم ساختم یه موضوع هم درست کردم. لیست موضوعاتو نشون میده و لی روش که کلیک میکنی یه صفه سفید نشون میده امکان دیدن جوابا و سوالارو نداره. لینکشو براتون میزارم ممنون میشم راهنماییم کنید https://deydis.ir/انجمن/ نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,776 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 سلام خطای صفحه سفید به دلایل زیادی به وجود میاد پوسته و افزونه رو از جای معبتر دریافت کردید؟ نقل قول لینک به ارسال
amirhosseinkavianfardf 2 ارسال شده در مرداد 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 در در ۱۴۰۰/۵/۱۹ در 14:38، asadiy4n گفته است : سلام خطای صفحه سفید به دلایل زیادی به وجود میاد پوسته و افزونه رو از جای معبتر دریافت کردید؟ بله پوسته رو از ژاکت خریدم افزونه هم از منبع خود وردپرس نصب گردم نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2,776 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 در 5 دقیقه قبل، amirhosseinkavianfardf گفته است : بله پوسته رو از ژاکت خریدم شما قالبتون تجاریه و بحث در انجمن در مورد محصولات تجاری در انجمن ممنوع هست معتبر منظور themeforest و wordpress هست 1. افزونه هاتون رو غیر فعال کنید (البته به احتمال زیاد مشکل از قالبه) 2. به پشتیبانی پوسته تیکت بدید نقل قول لینک به ارسال
amirhosseinkavianfardf 2 ارسال شده در مرداد 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 در 2 دقیقه قبل، asadiy4n گفته است : شما قالبتون تجاریه و بحث در انجمن در مورد محصولات تجاری در انجمن ممنوع هست معتبر منظور themeforest و wordpress هست 1. افزونه هاتون رو غیر فعال کنید (البته به احتمال زیاد مشکل از قالبه) 2. به پشتیبانی پوسته تیکت بدید ممنون از راهنماییتون نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .