hamed.slash 0 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 درودمیخواستم وقتی یک پست میزارم نوشته های قسمت اول توی ادامه مطلب نشون داده نشهاگه میشه فایل رو برام ویرایش کنیدفوری لطفاsingle.php لینک به ارسال
oMid 2114 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 (ویرایش شده) مشکل با ادامه مطلببرخورد با پست های اسپم و اسپمرها...# ویرایش شده اسفند 91 توسط oMid لینک به ارسال
hamed.slash 0 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 شما گفتی تو یه پست دیگه مشکلت رو بگوببخشید بد متوجه شدم لینک به ارسال
hamed.slash 0 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 جان من یکی این رو درست کنه خیلی ضروریه لینک به ارسال
ARS 349 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 دروددوست عزیز لطفا اسپم نکنید...منتظر باشید حتما به جوابتون می رسید!اینو امتحان کنید.single.php 1 لینک به ارسال
hamed.slash 0 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 هنوز هم به همون صورتهhttp://www.setaresorkh.com/ لینک به ارسال
ARS 349 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 دوست عزیز شما احتمالا در هنگام ارسال مطلب ، بعد از گذاشتن ادامه مطلب متن خود را به طور کامل وارد می کنید یعنی اون قسمت بالای ادامه ی مطلب هم دوباره می نویسید...!؟ لینک به ارسال
hamed.slash 0 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 دوستان من روی همه قالب ها انتخاب کردم بازم همونطوریهحتی یه پست دیگه دادم بازم همونطوری لینک به ارسال
ARS 349 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 ببین ساختار ارسال مطلب در وردپرس طوری هست که شما برای گذاشتن ادامه مطلب فقط اون قسمتی که در ادامه مطلب می خواید نمایش بده رو در هنگام ارسال مطلب در وردپرس در قسمت ادامه مطلب قرار میدید... نه دوباره کل مطلب رو .... به عبارت دیگه شما اون قسمتی که در بالای ادامهی مطلب گذاشتید رو دیگه بعد از ادامه مطلب نباید بزارید... لینک به ارسال
hamed.slash 0 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 این عکس از کل ماجرا لینک به ارسال
ARS 349 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 خب تو این عکس همه چی معلومه دیگه تو عکس توضیح دادم ببینید... لینک به ارسال
hamed.slash 0 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 دوست عزیز شما اصلا پستی که تو سایت بود رو نگاه نکردیمن اصلا نمیخوام قسمت اول پست داخل ادامه مطلب باشهhttp://www.setaresorkh.com/اساتید کسی نیست کمک کنهمیخوام این خواسیت قالب رو از بین ببرید لینک به ارسال
ARS 349 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 تا اون جا که تونستم واضح توضیح دادم...!مشکل نه از وردپرسه نه از پوسته ، به نحوه ی ارسال مطلبتون مربوط میشه!!!!یه بار دیگه یه نگاه به عکس بندازید....اگه متوجه نشدید ، منتظر باشید شاید دیگر دوستان به نحوه ی دیگه ای توضیح بدن واستون! 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 ببینید اون بخشی که نمیخواید نمایش داده بشه رو باید زیر دکمه more قرار بدید.اگر هم میخواید خودکار خلاصه ایجاد بشه باید بجای تابع the_content از تابع the_excerpt استفاده کنید 2 لینک به ارسال
hamed.slash 0 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 (ویرایش شده) لطفا میگید که توی کدوم فایل هست من بزارم خودتون درست کنید.لطفاsingle.php ویرایش شده اسفند 91 توسط hamed.slash لینک به ارسال
ARS 349 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 تو فایل index.php تابع the_content رو پیدا کنید و تابع the_excerpt را جایگزین کنید...توی ارسال مطلب هم دیگه نیازی نیست ادامه مطلب بذارید به طور اتوماتیک خلاصه تولید میشه! 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری