signco 1 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 سلام و درود سایتم http://mehrnazamjadi.ir/ هست وقتی که میخوام وارد صفحات دیگه بشم و روشون کلیک کی کنم یه صفحه سیاه نمایش داده میشه و صفحه اصلا باز نمیشه. چند روز پیش افزونه یواست رو نصب کردم گفتم شاید به خاطر اون باشه که غیر فعال و حذفش کردم اما درست نشد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید مشکل از چیه لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 سلام یه کد پاپ آپ هست، برای اصلاح کد قالبتون باید قالبتون بررسی بشه البته یک بار تمام افزونه ها رو غیر فعال کنید ممکنه از سمت یکی از افزونه ها باشه لینک به ارسال
signco 1 ارسال شده در مرداد 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 سلام ممنون از پاسختون. این کار رو هم کردم اما متاسفانه درست نشد لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 از قالب نال شده استفاده می کنید ؟ من چک کردم لینک مطالب برای یه سایت دیگه هست لینک به ارسال
signco 1 ارسال شده در مرداد 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 در 16 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : از قالب نال شده استفاده می کنید ؟ من چک کردم لینک مطالب برای یه سایت دیگه هست نه قالب رو خریداری کردم نال شده نیست لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 دقت کنید قالب رو باید از سایت سازنده خریداری کنید، اگر از جای دیگه دریافت کردید میشه همون نال شده به هر حال بحث در مورد محصولات تجاری در انجمن ممنوع هست، از طریق پشتیبانی پوسته پیگیر مشکلتون باشید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده