mrhabibi 0 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 با سلامدوستان می خواستم بدونم چطوری بعد از اینکه یک محصول توسط کاربر خریداری شد دیگه دکمه “افزدون به سبد خرید” برای اون نشون داده نشه و به جاش یک کد اختصاصی رو جایگزین کنیم؟ برای مثال یک شرتکاد خاص یا کد php رو به جاش قرار بدم؟ممنون میشم راهنمایی کنید لینک به ارسال
mehransw 1 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 در در ۱۴۰۰/۵/۳ در 17:19، mrhabibi گفته است : با سلامدوستان می خواستم بدونم چطوری بعد از اینکه یک محصول توسط کاربر خریداری شد دیگه دکمه “افزدون به سبد خرید” برای اون نشون داده نشه و به جاش یک کد اختصاصی رو جایگزین کنیم؟ برای مثال یک شرتکاد خاص یا کد php رو به جاش قرار بدم؟ممنون میشم راهنمایی کنید در در ۱۴۰۰/۵/۳ در 17:19، mrhabibi گفته است : با سلامدوستان می خواستم بدونم چطوری بعد از اینکه یک محصول توسط کاربر خریداری شد دیگه دکمه “افزدون به سبد خرید” برای اون نشون داده نشه و به جاش یک کد اختصاصی رو جایگزین کنیم؟ برای مثال یک شرتکاد خاص یا کد php رو به جاش قرار بدم؟ممنون میشم راهنمایی کنید من خودمم این مشکل رو دارم انگار کسی دانش این قضیه رو اینجا نداره اما یک راه پیدا کردم که درسته کلید افزودن به سبد خرید رو برنمیداره اما یک کادر هشدار میاره که شما قبلا این محصول رو خریداری کردید و بقیه متنی که شما دوست دارید اضافه کنید برای این کار کافیه کد زیر رو انتهای فایل فانکشن قالبتون اضافه کنید ///////////// نمایش کد قبلا خریده اید add_action('woocommerce_before_add_to_cart_button', 'user_logged_in_product_already_bought'); function user_logged_in_product_already_bought() { if (is_user_logged_in()) { global $product; $current_user = wp_get_current_user(); if (wc_customer_bought_product($current_user->user_email, $current_user->ID, $product->get_id())) { echo '<div class="user-bought-masinon">سلام ' . $current_user->first_name . ' گرامی لطفا توجه فرمائید :</div><div class="user-bought-masinon"> ' . ' شما این محصول را قبلا خریداری کرده اید. میتوانید به توضیحات دوره رفته و آموزش را مشاهده کنید</div>'; } } } البته این کد با زحمت خودم انجام شده لطفا کپی رایت رو رعایت کنید 1 لینک به ارسال
zarcod 59 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 در در ۱۴۰۰/۵/۳ در 17:19، mrhabibi گفته است : سلامدوستان می خواستم بدونم چطوری بعد از اینکه یک محصول توسط کاربر خریداری شد دیگه دکمه “افزدون به سبد خرید” برای اون نشون داده نشه و به جاش یک کد اختصاصی رو جایگزین کنیم؟ برای مثال یک شرتکاد خاص یا کد php رو به جاش قرار بدم؟ممنون میشم راهنمایی کنید سلام دوست عزیز برای کار شما این مطلب کارتان را راه می اندازد 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری