asadiy4n 2807 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 سلام خدمت دوستان یه قالب مناسب برای سایت های خبری، مجله ای و وبلاگی طراحی کردم که اگر دوست داشتید میتونید استفاده کنید تنظیمات زیادی براش گذاشتم تا بتونید هرچقدر که میخواید شخصی سازی کنید ویژگی ها صفحه اصلی اختصاصی پشتیبانی از لوگو و بنر تبلیغاتی تنظیمات پوسته تنظیمات سربرگ دو حالت نمایشی متفاوت برای سربرگ نمایش و مخفی سازی بخش بالای سربرگ + بخش های داخلی نمایش و مخفی سازی بخش میانی سربرگ + بخش های داخلی سه حالت نمایشی متفاوت برای نمایش برند نمایش نام و توضیحات سایت نمایش نام سایت نمایش لوگو تنظیمات صفحه اصلی نمایش و مخفی سازی هریک از بخش ها پنج حالت نمایشی متفاوت برای بخش اسلایدر(دسته بندی سفارشی) نمایش محبوب ترین برچسب ها (تعداد سفارشی) دارای 2 اسلایدر متفاوت امکان تغییر عنوان هر یک از بخش های نمایش یا مخفی سازی (تاریخ انتشار، تعداد نظر، نویسنده) به صورت مجزا برای تمامی بخش ها امکان مخفی سازی آخرین ارسال ها در صفحه اصلی تنظیمات صفحات منفرد (ادامه مطلب) دو حالت نمایشی متفاوت برای نمایش اطلاعات پست ( ستون کناری یا زیر عنوان ) سه حالت نمایشی متفاوت برای نمایش اطلاعات پست در ستون کناری نمایش یا مخفی سازی مطلب قبل یا بعد دیگر تنظیمات بخش صفحات اجتماعی اختصاصی نمایش صفحات اجتماعی در سربرگ یا فوتر یا هردو شخصی سازی توضیحات و عناوین فوتر قابلیت سفارشی سازی رنگ های پوسته ( در حال آماده سازی ) غیر فعالسازی نظرات ستون کناری شناور یا ثابت پنج افکت متفاوت برای نمایش تصاویر ابزارک اختصاصی نمایش آخرین ارسالها در هر دسته بندی با تصویر شاخص مسیر راهنمای اختصاصی + پشتیبانی از مسیر راهنمای Yoast و Rankmath بدون نیاز به نصب افزونه خاصی واکنشگرا و مناسب برای نمایش در موبایل زبان ( فارسی و انگلیسی ) پشتبانی از ابزارک و فهرست ، تصاویر شاخص و ... دو ستون کناری ( sidebar ) جدا برای بخش ادامه مطلب و دیگر صفحات موارد دیگه ای هست که یادم نمیاد خودتون چک کنید لینک دریافت از مخزن وردپرس https://wordpress.org/themes/hgwmag/ 2 1 لینک به ارسال
milad-day 41 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 سلام و تشکر از به اشتراک گذاری این قالب، همچنین تشکر از توضیحات و معرفی بخش های مختلف آن. به شما هم تبریک میگم بابت پایان این پروژه. من حتما دریافت می کنم و سعی می کنم چرخی در آن بزنم و بررسی کنمش، جهت یادگیری از شما. 1 لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در خرداد 01 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 سلام خیلی قالب شیک و عالی هست برای سایت های خبری ممنون از راهبر ارشد خیلی حرفه ای ساخته شده 2 لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در خرداد 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 01 سلام @milad-day ، @poshenama خواهش می کنم، ممنون بابت به اشتراک گذاشتن نظرتون البته نیاز به آپدیت داره هنوز فرصت نکردم 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری