hooman902 0 ارسال شده در تیر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 00 من وردپرس را تازه آپدیت کردم و هنگامی که میخواستم محصول جدید ایجاد کنم گزینه های تعیین نوع محصول( ساده ،مجازی و...) وجود ندارد . لطفا راهنمایی کنید ممنون لینک به ارسال
zarcod 59 ارسال شده در تیر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 00 سلام ووکامرس هم آپدیت هست؟ لینک به ارسال
hooman902 0 ارسال شده در تیر 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 00 ورژن 3.9.1 فعال هست که هنگام آپدیت ارور می دهد و آپدیت نمی شود لینک به ارسال
poshenama 145 ارسال شده در تیر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 00 سلام این مشکل رو ما در یکی از پروژه ها داشتیم که احتمالا مربوط میشه به تنظیمات صفحه که نمایش محصولات مجازی غیرفعال شده در بالا تنظیمات صفحه فعال کنید 1 لینک به ارسال
hooman902 0 ارسال شده در تیر 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 00 سلام نه متاسفانه این مشکل نبود و همه گزینه های تنظیمات صفحه تیک دار هستند لینک به ارسال
zarcod 59 ارسال شده در تیر 00 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 00 در در ۱۴۰۰/۴/۲۴ در 13:55، hooman902 گفته است : ورژن 3.9.1 فعال هست که هنگام آپدیت ارور می دهد و آپدیت نمی شود دوست عزیز ورژن ووکامرس الان 5.5.1 هست شما ووکامرس خودت رو آپدیت کن احتمالا خوب میشه. از طریق سی پنل یا دایرکت ادمین سایتتون دستی آپدیت کنید 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری