آریارامن 252 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 درود به همهراستش من اين افزونه رو نصب كردم.بعد از نصب خطاي غير منتظره داد.راستش چيزي هم از اين افزونه سر در نياوردم.لطفا اگه اموزشي داره اينجا قرار بديد با سپاس 2 لینک به ارسال
isk 4447 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 منظورتون این افزونست؟شما فعالش کن - در مورد تنظیماتش اگر سوالی داشتید، مورد به مورد بفرمایید 1 لینک به ارسال
آریارامن 252 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 آره اسمش همينهاگه امكان داره آموزشش رو بذاريد چون من نصب كردم و فعال كردم ولي چيزي متوجه نشدم. 1 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 بهتره با ووکامرس کار کنید 2 لینک به ارسال
daryagame 0 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 منظورتون این افزونست؟شما فعالش کن - در مورد تنظیماتش اگر سوالی داشتید، مورد به مورد بفرماییدسلاممیخواستم ببینم چجوری صفحه ی ثبت خرید ، وثبت سفارش رو ساخت برای من وقتی ثبت خرید رو میزنی صفحه ریلود میشه لینک به ارسال
farhad7net 14 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 دوست من سلام به نظر من به جای این همه دردسر کشیدن برو روی اپن کارت خیلی کامله هر امکاناتیم که بخوای داره لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 میخواستم ببینم چجوری صفحه ی ثبت خرید ، وثبت سفارش رو ساخت برای من وقتی ثبت خرید رو میزنی صفحه ریلود میشهفیلدها ریست و خالی میشه؟ 1 لینک به ارسال
isk 4447 ارسال شده در فروردین 92 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 92 صفحات خرید و سایر صفحات رو خودش تولید می کنه 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری