souren4 0 ارسال شده در خرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 با سلام من یک قالب وردپرس فارسی گرفتم که با حذف افزونه وردپرس فارسی اون رو تبدیل به زبان انگلیسی کردم و میخواستم چپ چین بشه که انجام شد. ولی ساختار قالب بهم ریخته و نمیدونم چطور درستش کنم ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در خرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 سلام به انجمن خوش آمدید بهم ریختگی رو که مشخصا باید با css رفع کنید تغییراتی که میدید هم بستگی به قالب داره ممکنه با یه دایرکشن همه چی حل بشه ممکن هم هست که به کدنویسی زیادی نیاز داشته باشه لینک به ارسال
m.salimi 0 ارسال شده در خرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 توی این مورد باید بگم که خودتون دارید میگید قالب فارسی و خوب یعنی قالبی که راست چین شده باشه و این حذف افزونه وردپرس فارسی اصلا به این ربط نداره و باید قالبتون هم چپ چین باشه البته من فکر می کنم که باید اینطوری باشه اگه جواب من کمکتون کرد لطفا لایک کنید ممنون لینک به ارسال
zarcod 59 ارسال شده در خرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 دوست عزیز اگر قالب مورد نظرتان کلا از پایه فارسی بوده که باید یک فایل style-ltr.css بسازید و تمام تغییرات را داخل این فایل اعمال کنید. البته داخل فایل استایل اصلی هم میشه. اگر قالب خارجی بوده و راست چین شده بروید و فایل style-rtl.css را غیر فعال کنید بعد اگر تغییرات احتیاج داشت داخل فایل استایل اصلی اعمال کنید. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری