m.salimi 0 ارسال شده در خرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 سلام ببخشید من یک مشکل برام به وجود اومده که نمی تونم برای حذف کردن این بخش از صفحه cart ووکامرس کد نویسی کنم و توی اینترنت هم هر چقدر گشتم نبود. من چون سایتی که دارم میزنم خرید اینترنتی نداره و فقط ووکامرس بعنوان ویترین محصولات هست می خوام بخشی نداشته باشه با عنوان پرداخت یا همچین چیزی ممنون از وردپرس پارسیاینم عکس اون بخشیه که می خوام حذفش کنم لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در خرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 سلام داخل فانکشن قرار بدید remove_action( 'woocommerce_after_shop_loop_item', 'woocommerce_template_loop_add_to_cart'); remove_action( 'woocommerce_single_product_summary', 'woocommerce_template_single_add_to_cart', 30 ); add_filter( 'woocommerce_is_purchasable', '__return_false'); 1 لینک به ارسال
m.salimi 0 ارسال شده در خرداد 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 خیلی ممنون نه می دونید من می خوام از ووکامرس برای کاری استفاده کنم که هم نمایش محصولاتمه هم که اون افزودن به سبد خرید به جای نشان کردن باشه مثل گزینه نشان کردن سایت دیوار که نمیشه خرید کرد ولی میشه توی سبد خرید رو نگاه کرد و من میخوام از سبد خرید به عنوان یک مکانی که محصولاتی که نشان شدن رو اونجا نشون بده و این گزینه ای که توی عکس گذاشته بودم که آخر متنم باز میذارم رو که شامل بخش اقدام به پرداخت و قسمت بالاش که مجموع قیمت ها رو نشون میده و قسمت کد تخفیف رو حذف کنم ممنون لینک به ارسال
zarcod 59 ارسال شده در خرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 (ویرایش شده) سلام داخل فایل فانکشن قالب قرار دهید ، دکمه اقدام به پرداخت حذف می شود remove_action( 'woocommerce_proceed_to_checkout','woocommerce_button_proceed_to_checkout', 20); ویرایش شده خرداد 00 توسط zarcod 1 لینک به ارسال
m.salimi 0 ارسال شده در خرداد 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 خیلی ممنون ولی این یکی از مشکلاتم رو حل کرد ولی بازم ممنون لینک به ارسال
m.salimi 0 ارسال شده در خرداد 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 مشکل حذف کردن کد تخفیف رو هم خودم پیداش کردم اینو باید تیکش رو بر میداشتم لینک به ارسال
m.salimi 0 ارسال شده در خرداد 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 میشه لطفا کمکم کنید تا قسمت قیمت کل و مجموع رو هم حذف کنم؟ ممنون لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در خرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 در 6 ساعت قبل، m.salimi گفته است : میشه لطفا کمکم کنید تا قسمت قیمت کل و مجموع رو هم حذف کنم؟ ممنون به فانکشن اضافه کنید remove_action('woocommerce_cart_collaterals', 'woocommerce_cart_totals', 10); 1 لینک به ارسال
mr-programer.ir 61 ارسال شده در خرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 سلام 1. افزونه ووکامرس فارسی رو از مخزن نصب کنید و در تنظیمات افزونه گزینه (تماس برای قیمت) رو فعال کنید 2. برگه های سبدخرید و تسویه حساب رو حذف کنید 3.لینک یکی از محصولات رو ارسال کنید تا کد css حذف متن (تماس برای قیمت) رو بنویسم و ارسال کنم با این روش بصورت کلی بخش سبدخرید و تسویه حذف خواهند شد. 1 لینک به ارسال
zarcod 59 ارسال شده در خرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 .woocommerce .cart_totals{display: none;} برای مخفی کردن قسمت قیمت کل و مجموع این کد را به فایل استایل قالب اضافه کنید 1 لینک به ارسال
m.salimi 0 ارسال شده در خرداد 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 خیلی ممنونم از همه لینک به ارسال
m.salimi 0 ارسال شده در خرداد 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 https://wp-parsi.com/support/topic/60915-پیام-این-صفحه-ریسپانسیو-نیست-در-google-mobile-test/ سلام ببخشید میشه یک نگاه به سوال من بندازین؟ ممنون لینک به ارسال
masuod1234 0 ارسال شده در خرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 سلام صفحه تسویه حساب خرابه همش داره میچرخه لینک به ارسال
zarcod 59 ارسال شده در خرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 سلام داخل لوکال این مشکل دارد ؟ اگر داخل لوکال این مشکل باشه در اکثر مواقع روی هاست واقعی مشکلی نداره لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری