simatarh 0 ارسال شده در خرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 سلام از دوستان میتوانید یک قالب انگلیسی رایگان معرفی کنید که با المنتور یا کامپوزر بدون مشکل کار کند و ظاهر رسمی و شرکتی داشته باشد ؟ با تشکر نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2787 ارسال شده در خرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 سلام قالب بیشتر سلیقه ای هست میشه گفت بیشتر قالب ها هم با المنتور سازگاری دارن این لینک رو چک کنید ببینید مناسب کار شما هستن این موارد https://www.wpbeginner.com/showcase/best-wordpress-themes-for-nonprofits/ نقل قول لینک به ارسال
simatarh 0 ارسال شده در خرداد 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 بسیار ممنونم از پاسخگویی تان برادر متاسفانه لینک پیشنهادی نمایش نمی دهد . چون نمی دونم که قالب های انگلیسی چه مشکلات احتمالی دارند از شما بزرگوار پرسش کردم . مثلا اگر درون ریزی داشته باشه بهتره . ارادتمند نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2787 ارسال شده در خرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 خواهش می کنم، در 2 ساعت قبل، simatarh گفته است : متاسفانه لینک پیشنهادی نمایش نمی دهد مجدد چک کردم باز میشه، با یه مرورگر دیگه امتحان کنید در 2 ساعت قبل، simatarh گفته است : چون نمی دونم که قالب های انگلیسی چه مشکلات احتمالی دارند از شما بزرگوار پرسش کردم حقیقتش من بیشتر طراحی می کنم و از قالب های آماده استفاده نمی کنم به همین دلیل نمی تونم قالبی رو پیشنهاد کنم منظورتون رو از مشکلات احتمالی متوجه نشدم ؟ در 2 ساعت قبل، simatarh گفته است : مثلا اگر درون ریزی داشته باشه بهتره . لیست قالب هایی که تو این سایت بود اکثرا درون ریزی دارن نقل قول لینک به ارسال
simatarh 0 ارسال شده در خرداد 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 بسیار ممنون شما قبول پروژه ( با هزینه ) هم میفرمایید؟ مثلا بخشی از یک پروژه که برای من که تازه کار هستم مشکل است ؟ نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2787 ارسال شده در خرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 خواهش می کنم پیام خصوصی در ارتباط باشید اگر جزئی هست نیازی به پرداخت هزینه نیست 1 نقل قول لینک به ارسال
simatarh 0 ارسال شده در خرداد 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 ارادتمندم . نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .