alip 0 ارسال شده در خرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 سلام من یه فایل دارم به عنوان مثال با نام a.php بعد داخلش متغیری با نام a هست که داخلش عدد ۲ هست چطور و با چه دستوری میشه یه کاری کرد که با فایل b.php عدد داخلش رو کرد ۳ مثلا دقیقا منظورم اینه من یه فایل دارم با نام data.php داخلش رمز کاربر هست یه صفحه هم هست با نام password.php که پسوورد باید از طریق فرمی عوض بشه یعنی از طریق فایل password.php فایل data.php رو تغییر بدم لینک به ارسال
damoon_zero 172 ارسال شده در خرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 يه کلاس درست کن توابع مورد نظرتو توش بنويس فايل کلاست رو هرجا ميخوای Require کن کلاس رو صدا بزن هر بلايی ميخوای سر هر داده اي هر جا بياری ، بيار پيشنهاد: اگه معماری MVC بلد نيستی برو ياد بگير 2 لینک به ارسال
damoon_zero 172 ارسال شده در خرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 در 17 ساعت قبل، alip گفته است : سلام من یه فایل دارم به عنوان مثال با نام a.php بعد داخلش متغیری با نام a هست که داخلش عدد ۲ هست چطور و با چه دستوری میشه یه کاری کرد که با فایل b.php عدد داخلش رو کرد ۳ مثلا دقیقا منظورم اینه من یه فایل دارم با نام data.php داخلش رمز کاربر هست یه صفحه هم هست با نام password.php که پسوورد باید از طریق فرمی عوض بشه یعنی از طریق فایل password.php فایل data.php رو تغییر بدم من الان دوباره پست رو خوندم ميخوای توی فايل و سورس فايل تغيير بدی ! اوّلا چرا پسورد تو ديتابيس نيست ؟ اگه ميخوای سورس فايل رو آپديت کنی اونوقت ساختار فايل مهمه و اينکه بری دنبال توابع کار با فايل و جستجو در فايل خواندن فايل جستجو در فايل نوشتن فايل ولی پسورد و اعمال آپديت اون , جاش تو فايل نيست ! لینک به ارسال
alip 0 ارسال شده در خرداد 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 در 6 ساعت قبل، damoon_zero گفته است : "يه کلاس درست کن توابع مورد نظرتو توش بنويس فايل کلاست رو هرجا ميخوای Require کن کلاس رو صدا بزن هر بلايی ميخوای سر هر داده اي هر جا بياری ، بيار" پيشنهاد: اگه معماری MVC بلد نيستی برو ياد بگير دقیقا همین رو میخوام میشه یه مثال بنویسی یا منبعی بدی بی زحمت راستش دیتابیس قراره نداشته باشه کد لینک به ارسال
alip 0 ارسال شده در خرداد 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 در 5 ساعت قبل، damoon_zero گفته است : من الان دوباره پست رو خوندم ميخوای توی فايل و سورس فايل تغيير بدی ! اوّلا چرا پسورد تو ديتابيس نيست ؟ اگه ميخوای سورس فايل رو آپديت کنی اونوقت ساختار فايل مهمه و اينکه بری دنبال توابع کار با فايل و جستجو در فايل خواندن فايل جستجو در فايل نوشتن فايل ولی پسورد و اعمال آپديت اون , جاش تو فايل نيست ! خب چرا جاش نیست؟ نمیشه باشه یه طورایی؟ میگم که قراره کلا دیتابیس نباشه لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری