miladgradient 24 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 سلاممن در حال نوشتن یک قالب بسیار ساده برای وردپرس هستم(قصد زدن یه سایت متفاوت دارم که هیچ قالبی از قالبهای توی اینترنت به کارم نمیومد، پس خودم دست به کار شدم)مرحله طراحی پی اس دی رو گذروندم و در مرحله html و css هستمو در آخر هم تبدیل به phpسوالی که داشتم در مورد باکس دانلود بودمن الان صفحه اول سایت رو طراحی کردمتوی سایت من وقتی روی هر پست در صفحه اصلی کلیک میشه به ادامه همون مطلب هدایت میشهمن میخواستم توی ادامه مطلبم یه باکس داشته باشم (عکسو گذاشتم)که خب توی این باکس سه چهار تا آیتم داره که میخوام از طریق زمینه های دلخواه بهشون مقدار بدم (برای راحتی کار)سوالم این بود که این آیتم هارو به چه وسیله ای بنویسممنظروم اینه که به وسیله جدولهها (table) باشه یا به وسیله لیست ها ( ul li) و یا به روش های دیگهممنون میشم راهنماییم کنینمرسی لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 سلامالآن دیگه از table برای این موارد استفاده نمیشهمیتونی از همون li ها استفاده بکنی یا اصلن با div برای هرکدوم ایجاد کنی 3 لینک به ارسال
miladgradient 24 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 میشه یک نمونشو بذاریدمثلا من الان میدونم که چطوری همین سه تایی که توی عکس مشخصه رو بنویسم و استایل بدماما برای اینکه جلوشون مقدار بگیره بلد نیستم چیکار کنمممنون میشم کمک کنید لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 برای مقدار از زمینه استفاده می کنید؟ 1 لینک به ارسال
miladgradient 24 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 قالب رو تازه میخوام بنویسم مرتضی جانبلهقصد استفاده از زمینه رو دارم لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 استفاده از ul li مانند tableCSS#ul-table li a {background-color:#F4F7FA;font: 12px Arial, sans-serif;display:block;line-height:40px;}#ul-table a:link, #ul-table a:visited, #ul-table a:active {color: #255FDC; text-decoration: none;}#ul-table a:hover {background-color:#CCD9E9;color:navy;text-decoration: none;}#ul-table {width:562px;text-align:center;margin: 0px auto;padding:0;color: navy;list-style-type:none;clear:both;}#ul-table li {width: 139px;float:left;border:1px solid navy;border-right:none;text-align: center;}* html #ul-table li a {width: 100%;}#ul-table li.top {border-bottom:none;}#ul-table li.right {border-right:1px solid navy;}.clear {clear:both;margin-top:-1px;height:1px;overflow:hidden;}HTML<h1>UL table-style menu</h1><ul id="ul-table"><li class="top"><a href="">first link</a></li><li class="top"><a href="">second link</a></li><li class="top"><a href="">third link</a></li><li class="top right"><a href="">fourth link</a></li><li><a href="">fifth link</a></li><li><a href="">sixth link</a></li><li><a href="">seventh link</a></li><li class="right"><a href="">eighth link</a></li></ul><div class="clear"></div> 2 لینک به ارسال
miladgradient 24 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 مرسی عالی بودفقط یه توضیح برای نحوه مقدار دهی از طریق زمینه های میدید؟ممنون لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 get_post_meta را جستجو کنید 2 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 http://forum.wp-pars...ند-اسان-دانلود/http://forum.wp-pars...لخواه-در-پوسته/http://forum.wp-pars...مثل-این-عکسکمک/ 2 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری