jfarahani 0 ارسال شده در اردیبهشت 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 (ویرایش شده) سلام من با اموزش های موجود تو وب وردپرسم رو شبکه کردم منتها هیچ کدوم از سایت های فرعی ایجاد شده به غیر از سایت اصلی دسترسی به پیشخوان ندارم بعد از انتخاب دسترسی به پیشخوان با پیغام The page isn’t redirecting properly An error occurred during a connection to ********.org. This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies. مواجه میشم پاک کردن کوکی استفاده از مرورگرهای دیگه رو هم امتحان کردم ولی جواب نداده البته این سایت ها به صورت دایرکتوری ایجاد شدند نه ساب دامین چون تو ساب دامین اصلا انگار هسته ی وردپرس رو نمیشناسه البته بگم که من از طریق سی پنل ویل کارت درست کردم با این حال وقتی باساب دامین سایت جدید ایجاد میکنم با پیغام not find مواجه میشم البته من گمون میکنم این مشکل به خاطر کانفیگ های هاست باشه با اینکه من کاملا طبق اموزش های موجود و کاملا دقیق تغییرات رو باری ایجاد وردگرس شبکه تو فایل های هاستم دادم محتوای فایل .htaccess #This Apache config file was created by Duplicator Installer on 2020-04-28 12:49:52. #The original can be found in archived file with the name .htaccess__[HASH] # BEGIN WordPress # دستورالعملهای (خطوط) بین "BEGIN WordPress" و "END WordPress" # به طور پویا تولید شدهاند، و فقط باید به وسیلهٔ صافیهای وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعملهای بین این نشانگرها بازنویشی خواهند شد. RewriteEngine On RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization}] RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] # add a trailing slash to /wp-admin RewriteRule ^wp-admin$ wp-admin/ [R=301,L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d RewriteRule ^ - [L] RewriteRule ^(wp-(content|admin|includes).*) $1 [L] RewriteRule ^(.*\.php)$ $1 [L] RewriteRule . index.php [L] انتهای فایل wpconfig * WordPress Database Table prefix. * * You can have multiple installations in one database if you give each * a unique prefix. Only numbers, letters, and underscores please! */ $table_prefix = '4vcuAto_'; define('WP_ALLOW_MULTISITE', true); define('WP_AUTO_UPDATE_CORE', true); define('MULTISITE', true); define('SUBDOMAIN_INSTALL', true); define('DOMAIN_CURRENT_SITE', '*********.org'); define('PATH_CURRENT_SITE', '/'); define('SITE_ID_CURRENT_SITE', 1); define('BLOG_ID_CURRENT_SITE', 1); /* That's all, stop editing! Happy publishing. */ /* Multisite */ define('WP_ALLOW_MULTISITE', true); /** Absolute path to the WordPress directory. */ if ( ! defined( 'ABSPATH' ) ) { define( 'ABSPATH', dirname( __FILE__ ) . '/' ); } /** Sets up WordPress vars and included files. */ require_once ABSPATH . 'wp-settings.php'; ویرایش شده اردیبهشت 00 توسط jfarahani اضافه کردن مستندات نقل قول لینک به ارسال
SM-Mahdavi 5416 ارسال شده در اردیبهشت 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 سلام به انجمن خوش اومدین اگه ssl دارید برید داخل جدول wp_options و دو تا پارامتر اول که مربوط به آدرس سایت هستند رو چک کنید هر دو با https باشند. 1 نقل قول لینک به ارسال
jfarahani 0 ارسال شده در اردیبهشت 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 در 7 ساعت قبل، SM-Mahdavi گفته است : سلام به انجمن خوش اومدین اگه ssl دارید برید داخل جدول wp_options و دو تا پارامتر اول که مربوط به آدرس سایت هستند رو چک کنید هر دو با https باشند. سلام متشکر خیر ssl نداره اگه براتون زحمتی نیست یوزر پس رو خدمتتون ارسال کنم یه نگاه بندارید نقل قول لینک به ارسال
hoda 0 ارسال شده در مرداد 00 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 00 سلام متاسفانه من هم با مشکلی تقریبا مشابه همین مواجهم. برای چند زبانه کردن سایتم از مالتی سایت میخوام استفاده کنم. بعد از مالتی سایت کردن دقیقا مطابق آموزش های موجود در نت از بخش سایت تازه بسازید یک سایت جدید با زبان دوم (عربی) ایجاد کردم. این رو هم بگم که از روش دایرکتوری استفاده کردم نه ساب دامین. متاسفانه هنگام ورود به بخش پیشخوان سایت جدید با یک صفحه سفید و این خطا : redirected you too many times.Try clearing your cookies.ERR_TOO_MANY_REDIRECTS مواجه میشم پیشخوان بخش مدیریت شبکه ها و سایت اولیه (که به زبان فارسی) هست هیچ مشکلی ندارن و به راحتی میتونم هر کدوم از اونها رو در بخش پیشخوان مربوط به خودشون مدیریت کنم. لطفا اگر کسی راه حل رو میدونه راهنمایی کنه. هر راهی که تو فروم ها پیشنهاد شده بود رو رفتم حل نشد. جدول wp_optionهم چک کردم url ها یکسانه و با https شروع میشه نقل قول لینک به ارسال
Clashbaz 3 ارسال شده در اسفند 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 00 منم مشکلی به همین شکل دارم. فقط سایت اصلی و شبکه باز میشن. پیشخوان مشکلی نداره، ولی سایت های فرعی، آدرس ها ۴۰۴ هستن.قالب و افزونه لود نمیشه.مثلا demo.example.com/main/site1/wp-content/themes/style.css خطای ۴۰۴ میده نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .