maryam.etesami68 1 ارسال شده در اردیبهشت 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 با سلام مشکل من این هست که هنگام بروزرسانی وردپرس این پیام برای من می آید : هروزرسانی وردپرس درحال دریافت بهروزرسانی از https://downloads.wordpress.org/release/fa_IR/wordpress-5.7.1.zip… Fatal error: Maximum execution time of 120 seconds exceeded in C:\xampp\htdocs\reyhaneh\wp-includes\Requests\Transport\cURL.php on line 463 یک خطای مهم در وب سایت شما وجود داشت. لطفاً صندوق ایمیل مدیر سایت را برای دستورالعمل بررسی نمایید. می خواستم ببینم این مشگل چگونه برطرف می شود ؟ لینک به ارسال
IFTHEN 24 ارسال شده در اردیبهشت 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 در 23 دقیقه قبل، maryam.etesami68 گفته است : با سلام مشکل من این هست که هنگام بروزرسانی وردپرس این پیام برای من می آید : هروزرسانی وردپرس درحال دریافت بهروزرسانی از https://downloads.wordpress.org/release/fa_IR/wordpress-5.7.1.zip… Fatal error: Maximum execution time of 120 seconds exceeded in C:\xampp\htdocs\reyhaneh\wp-includes\Requests\Transport\cURL.php on line 463 یک خطای مهم در وب سایت شما وجود داشت. لطفاً صندوق ایمیل مدیر سایت را برای دستورالعمل بررسی نمایید. می خواستم ببینم این مشگل چگونه برطرف می شود ؟ به پشتیبانی هاست اطلاع بدید. احتمالا با تغییر پارامترهای فایل php.ini حل بشه مشکل. لینک به ارسال
maryam.etesami68 1 ارسال شده در اردیبهشت 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 در ۱ ساعت قبل، IFTHEN گفته است : به پشتیبانی هاست اطلاع بدید. احتمالا با تغییر پارامترهای فایل php.ini حل بشه مشکل. من فعلا دارم از هاست داخلی استفاده می کنم و هنوز سایتم رو روی هاست اصلی نذاشتم . لینک به ارسال
IFTHEN 24 ارسال شده در اردیبهشت 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 (ویرایش شده) در 2 ساعت قبل، maryam.etesami68 گفته است : من فعلا دارم از هاست داخلی استفاده می کنم و هنوز سایتم رو روی هاست اصلی نذاشتم . اگر منظورتون از هاست داخلی، Localhost روی سیستم هست دو تا دلیل ممکنه داشته باشه: 1- ممکنه نتونه به سرورهای وردپرس وصل بشه 2- مقدار max_execution_time رو توی سرور افزایش بدید. (داخل php.ini و یا .htaccess) ویرایش شده اردیبهشت 00 توسط IFTHEN 1 1 لینک به ارسال
maryam.etesami68 1 ارسال شده در اردیبهشت 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 با سلام خیلی ممنونم از پاسختون فقط من فایل php.ini پیدا نکردم و درون فایل htaccess هم فقط این نوشته شده : # BEGIN WordPress # دستورالعملهای (خطوط) بین "BEGIN WordPress" و "END WordPress" # به طور پویا تولید شدهاند، و فقط باید به وسیلهٔ صافیهای وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعملهای بین این نشانگرها بازنویشی خواهند شد. # END WordPress لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در اردیبهشت 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 همونطور که دوستمون گفتن باید مقدارmax_execution_time تغییر بدید ادرس php.ini محل نصب xampp>php>php.ini البته به صورت دستی هم میتونید وردپرس رو بروزرسانی کنید لینک به ارسال
maryam.etesami68 1 ارسال شده در اردیبهشت 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 خیلی ممنونم از پاسختون مقدار max_execution_time برابر 30 بود که من عدد رو 40 کردم ولی باز هم خطا میدهد : لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در اردیبهشت 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 در 3 ساعت قبل، maryam.etesami68 گفته است : مقدار max_execution_time برابر 30 بود که من عدد رو 40 کردم ولی باز هم خطا میدهد : 40 چرا ؟ بذارید رو 300 یا 400 فقط بعد اینکه ذخیره کردید باید زمپ رو ریستارت کنید لینک به ارسال
maryam.etesami68 1 ارسال شده در خرداد 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 00 سلام خیلی ممنونم مشکل برطرف شد لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری