i.bidokh 3 ارسال شده در اردیبهشت 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 سلام خسته نباشید دوستان من مدتیه با افزونه EDD فروشگاه راه اندازی کردم ولی یه مشکلی که داره اینه که گاهی وقتا ایمیل ارسال نمیکنه نه به مشتری نه به خودم ولی بعضی وقتا هم ارسال میکنه کسی میتونه کمک کنه؟؟! ولی ایمیل های خود وردپرس مثل دیدگاه ها به خوبی ارسال میشه. نقل قول لینک به ارسال
billboard 1 ارسال شده در اردیبهشت 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 سلام وقت بخیر ایمیلی که در بخش تنطیمات سایت به عنوان ایمیل سایت اضافه کردید متعلق به دامنه خودتون هست یا جیمیل و ... 1 نقل قول لینک به ارسال
i.bidokh 3 ارسال شده در اردیبهشت 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 نه ایمیل سایتمه info@pcbdl.ir نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در اردیبهشت 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 سلام پوشه اسپم رو چک کردید ؟ نقل قول لینک به ارسال
i.bidokh 3 ارسال شده در اردیبهشت 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 در 11 ساعت قبل، asadiy4n گفته است : سلام پوشه اسپم رو چک کردید ؟ بله بعضی وقتها ارسال میشه نقل قول لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در اردیبهشت 00 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 00 اگر فقط بعضی اوقات این مشکل پیش میاد میتونه از سمت سرور باشه، فک نکنم چیز مهمی باشه 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .