mildason 0 ارسال شده در فروردین 00 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 00 سلام خدمت دوستان بنده میخواستم در صفحه سبد خرید، رنگ محصولی که مشتری سفارش داده نمایش داده بشه.داخل عکس مشخصه که همه چی هست به غیر از رنگ انتخاب شده.چطور میتونم یک نوشته ساده زیر نام محصول ، یا اصلاً یک ستون به اسم رنگ محصول که زیرش رنگ محصول نوشته شده باشه قرار بدم. از یک هوک برای نمایش شناسه محصول استفاده کردم و جواب داد ولی برای رنگ هر چی سرچ کردم نتونستم پیدا کنم. add_action( 'woocommerce_after_cart_item_name', 'woocommerce_ir_sku_below_cart_item_name', 11, 2 ); function woocommerce_ir_sku_below_cart_item_name( $cart_item, $cart_item_key ) { $_product = apply_filters( 'woocommerce_cart_item_product', $cart_item['data'], $cart_item, $cart_item_key ); $sku = $_product->get_name(); if ( ! $sku ) return; echo '<p><small>شناسه محصول : ' . $sku . '</small></p>'; } لینک به ارسال
saeedjodat 13 ارسال شده در فروردین 00 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 00 در 2 ساعت قبل، mildason گفته است : سلام خدمت دوستان بنده میخواستم در صفحه سبد خرید، رنگ محصولی که مشتری سفارش داده نمایش داده بشه.داخل عکس مشخصه که همه چی هست به غیر از رنگ انتخاب شده.چطور میتونم یک نوشته ساده زیر نام محصول ، یا اصلاً یک ستون به اسم رنگ محصول که زیرش رنگ محصول نوشته شده باشه قرار بدم. از یک هوک برای نمایش شناسه محصول استفاده کردم و جواب داد ولی برای رنگ هر چی سرچ کردم نتونستم پیدا کنم. add_action( 'woocommerce_after_cart_item_name', 'woocommerce_ir_sku_below_cart_item_name', 11, 2 ); function woocommerce_ir_sku_below_cart_item_name( $cart_item, $cart_item_key ) { $_product = apply_filters( 'woocommerce_cart_item_product', $cart_item['data'], $cart_item, $cart_item_key ); $sku = $_product->get_name(); if ( ! $sku ) return; echo '<p><small>شناسه محصول : ' . $sku . '</small></p>'; } سلام دوست عزیز در ویژگی های محصول متغییر (رنگ،نوع یا ...) که ایجاد میکنید در محصول نمایش داده می شود اگر افزونه متغییر شما بدستی کار کند بصورت پیشفرض در زیر عنوان در صفحه سبد خرید نمایش داده می شود یا افزونه شما درست کار نمی کند یا قالب شما کامل نیست مانند تصویر زیر لینک به ارسال
mildason 0 ارسال شده در فروردین 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 00 ممنون از شما آقا سعید بابت پاسختون اما همه رو چک کردم ولی نه از پلاگین بود نه از قالب. نمیدونم حالا چرا به صورت پیش فرض نمیاره اما به گومونم با یه هوکی یا فانکشنی بشه حلش کرد که من سوادشو ندارم. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری