sobhansh 1 ارسال شده در فروردین 00 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 00 (ویرایش شده) با سلام من یک جدول از نرخ روز ارز ها داخل وب سایتم قرار دادم که این جدول رو به صورت یک اسکریپت از یک وب سایت دیگه دریافت کردم و تغریبا هیچ دسترسی به کد های اچ تی ام ال ندارم، داخل بخش متن وردپرس هم که کد ها نمایش داده نمی شود فقط اسکریپت وجود دارد. چجوری می تواند به html این جدول دسترسی داشته باشم و اون رو ویرایش کنم؟ ویرایش شده فروردین 00 توسط sobhansh لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در فروردین 00 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 00 سلام با توجه به توضیحات خودتون امکان دسترسی به کدها رو ندارید لینک به ارسال
sobhansh 1 ارسال شده در تیر 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 00 با توجه به اینکه صفحات به صورت جداگانه فایلی در وردپرس ندارند، تغریبا ویرایش این جور موارد نشدنی هست به دلیل اینکه وردپرس و قالب ها دارای ترکیبی از فایل های پی اچ پی هستند که فانکشن های خاصی را در کنار هم چیده اند مشکل بنده هم دقیقا اینجاست که نمیدونم چجوری باید فایل این صفحه رو پیدا کنم. بعد از گشت و گذار فراوان متوجه شدم که فایل های صفحات داخل دیتابیس ذخیره می شوند و می توان از آنها تغییراتی را بر روی آنها اعمال کرد و دوستانی هم که این مشکل رو دارند فکر کنم با استفاده از جداول دیتابیس wp_post , wp-page این موارد رو تا حدودی حل کنند. لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری